Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
šokirala priznanjem

Jedna je od najcjenjenijih glumica današnjice, a nije završila ni srednju školu!

jessica chastain
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/5
09.01.2015.
u 18:02

Jedna od najcjenjenijih i najpopularnijih glumica današnjice iznijela je dramatično priznanje – nije završila srednju školu

Jedna od najcjenjenijih i najpopularnijih glumica današnjice iznijela je dramatično priznanje – nije završila srednju školu.

U intervjuu za Entertainment Weekly otkrila je da je bila grozna učenica te je na kraju odustala. – Ovo nitko ne zna o meni – odustala sam od srednje škole. Nisam bila marljiva, bila sam užasna učenica. Nakon nekog vremena dobila sam diplomu za odrasle, no nisam maturirala, rekla je Jessica Chastain.

Kasnije je pohađala prestižni Juilliard, na koji je došla uz pomoć stipendije Robina Williamsa. Dodala je da se dugo vremena smatrala nedovoljno inteligentnom, no danas smatra da je poanta svega da se pronađu vlastiti interesi. Ona je svoje interese očito dobro iskoristila i prepoznala jer su iza nje dvije nominacije za Oscara, a ove godine nominirana je za Zlatni globus.

>>Jessica Chastain: Nikad ne bih odjenula niske potpetice!

>>Jessica Chastain nova je muza modne kuće Yves Saint Laurent

Komentara 13

Avatar jigaboo
jigaboo
20:41 09.01.2015.

pa da to je tamo normalno 90% njih nema srednju skolu cak ni osnovnu pa jel I Harrison ford ima "zanat" bio stolar, rock Hudson kamiondjia Charles Bronson rudar a I ovi danasnji skoro svi su "high school drop out" kako oni to kazu. to samo u rvackoj moras zavrsit akademiju kod tog I tog profesora u toj I toj klasi I onda odes I snimis "gruntovcane" ili "sljivar iz mrduse donje". na zapadu ne postoji skola za 90% tih miki mouse skola u hrvatskoj kao pekar mesar konobar kuhar cuj drzavni ispit za vozaca kombija, ahahaaaa te poslove na zapadu radis(zavrsis neki kurs) samo ako znas citati I pisati

BK
B Kosa
10:56 10.01.2015.

u mnogim zemljama vani za mnoge poslove nepitaju za skolu ni diplomu. Probaj raditi ako vrijedis i znas nitko te nepita vise. Prija godinu ili dvije, Romkinja iz banjaluke na jednom natjecanju bila najljepsa. Zene imaju svoj kapital u necemu,, neke to znaju iskoristiti.

Avatar DZvonimir@KNIN
DZvonimir@KNIN
04:33 10.01.2015.

Nemam ništa protiv toga jer rasizam je prirodna stvar ali imam problem što nam ti isti sole pamet o zlu rasizma. Pa zar nije prirodno da voliš svoju rasu više nego neku drugu i da je favoziraš ??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije