Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
šokirao je žiri

Jedan finalist najavio je iznenađenje uoči nastupa: 'Donio si nešto novo, uvjerio nas da je tvoj talent prezanimljiv'

Foto: Nova TV
1/4
19.12.2022.
u 00:03

Magic Leon točku je započeo plesom sa svojom bijelkom koja je lebdjela, a potom je na pozornicu izašla njegova supruga. Naime, Monika je prvo ostala bez glave, pa se na brzinu presvukla u elegantnu crvenu haljinu te potom ona Leona prerezala na pola. Nakon nastupa su poručili da ljubav pobjeđuje, a žiri je također bio oduševljen.

Čaroliju u finale ''Supertalenta'' donio je Magic Leon, a pomogla mu je i supruga Monika. Naime, svojim nastupom opravdao je ''zlatni gumb'' koji je dobio od voditelja Igora Mešina i i Frane Ridjana, a već i prije nastupa najavio je iznenađenje.

-Spremam jedno iznenađenje, očekujte neočekivano- rekao je Leon uoči nastupa i svoje obećanje ispunio, a gledatelji su imali prilike gledati  rasplet mađioničarske priče koja je započela još na audiciji.

Foto: Nova TV
Točku je započeo plesom sa svojom bijelkom koja je lebdjela, a potom je na pozornicu izašla njegova supruga. Naime, Monika je prvo ostala bez glave, pa se na brzinu presvukla u elegantnu crvenu haljinu te potom ona Leona prerezala na pola. Nakon nastupa su poručili da ljubav pobjeđuje, a žiri je također bio oduševljen.

-Svaka ti čast! Mislim da imaš strašnu partnericu koja pristaje na ove vratolomije. Zaista, od prvog nastupa dosad si donio nešto novo, uvjerio nas da je tvoj talent prezanimljiv- rekao je Fabijan nakon nastupa. Inače, Leon je već nastupao u showu 2011. godine.

VIDEO Ivana Knoll pozirala na plaži u Dohi i otkrila kako se nosi s titulom najseksi navijačice

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije