Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
brz oporavak

Jean-Claude Van Damme: Kakav srčani udar? Živ sam i zdrav!

van damme
pixsell
21.10.2010.
u 10:19

Glumac je na Facebooku napisao kako je vijest o njegovu srčanom udaru velika medijska laž te da u punoj snazi trenira za svoju novu filmsku ulogu.

Kad je u pitanju zaboravljeni akcijski heroj Jean-Claude Van Damme svašta je moguće, pa i to da zbog velikog ega zataji, odnosno demantira vijest o srčanom udaru koju su prenijeli svi svjetski mediji.

Naime, nakon što je objavljeno da je Van Damme prevezen u bolnicu zbog velikih zdravstvenih tegoba koje upućuju na srčani udar, glumac je na svojoj Facebook stranici napisao:

- Kakav srčani udar? Živ sam i potpuno zdrav! Ne vjerujete svemu što pročitate u medijima. U punoj sam snazi i treniram za novu ulogu - objasnila je zvijezda akcijskih filmova 80-ih.

Ipak, najbliži suradnik slavnoga glumca Sheldon Lettich potvrdio je kako je Jean-Claude nakon slijetanja u New Orleans, gdje snima novi film "Weapon", osjetio jake bolove u prsima te je otišao na pretrage u bolnicu. Uz njega je cijelo vrijeme bila i njegova supruga.

Komentara 1

DU
Deleted user
11:43 21.10.2010.

Od svih tih stereoida proteina, alkohola, tuluma, trave a i pomalo \"kokuške\" ovaj izgleda ko da je sa jednom nogom već u grobu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije