Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
održan izbor

Marinela Grljušić je nova Miss Supranational Zagreba i Zagrebačke županije!

Marinela Grljušić nova je Miss Supranational Zagreba i Zagrebačke županije
Foto: Emica Elvedji/PIXSELL
1/21
01.04.2021.
u 10:26

U dvorani su bili tek članovi žirija među kojima su se isticale dvije bivše pobjednice Miss Supranational Hrvatska – Helena Krnetić i Eni Šukunda, te aktualna Miss Supranational Hrvatske Nina Bojanović. Za prvu pratilju proglašena je Erika Kalanj Matković, a za drugu Lorena Farkač.

Marinela Grljušić (19) nova je Miss Supranational Zagreba i zagrebačke županije. Izbor je održan u kazalištu Kerempuh, bez prisustva gledatelja.

U dvorani su bili tek članovi žirija među kojima su se isticale dvije bivše pobjednice Miss Supranational Hrvatska – Helena Krnetić i Eni Šukunda, te aktualna Miss Supranational Hrvatske Nina Bojanović. Za prvu pratilju proglašena je Erika Kalanj Matković, a za drugu Lorena Farkač.

- Učenica sam srednje medicinske škole. U ovo čudno vrijeme mi smo škola koja ide na nastavu i obavlja praksu. A na praksi, koju pohađam na hitnoj u Vinogradskoj, njegujem starije osobe i sa svakim pacijentom volim popričati barem pet minuta jer znam koliko to njima znači. U ovom trenutku ne znam da li se kasnije vidim u medicini jer me jako zanima i psihologija - rekla je Marinela.
Djetinjstvo je provela u rodnoj Požegi gdje je  bavila raznim aktivnostima.

- Trenirala sam odbojku, nogomet, ples, gimnastiku. Danas se više ne bavim sportom, ali redovno odlazim u teretanu  - istaknula je Marinela.
U slobodno vrijeme ste dadilja?

- Da, čuvam sina od sina od Radovana Fuchsa, ministra znanosti i obrazovanja - istaknula je.

Organizatorice izbora bile su modne agentice Tamara Roglić i Sanja Bjedov Popović. U glazbenom dijelu programa nastupili su Paula Jusić, Sebastian Popović i Val Klašterka, dok su program vodili Davor Garić i Vjekoslava Bach Vasić. Djevojke su se predstavile u tri izlaza modne dizajnerice Mirsade Jureša.

VIDEO Albina Grčić zapjevala Tick-Tock i Olivera: "Predviđam da ćemo na Eurosongu biti među top 10"

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije