Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Promijenio stih

Jay Z pokrenuo 'šuškanje': Beyonce je opet trudna?

Jay Z
Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
13.09.2014.
u 22:47

44-godišnji rapper je u pjesmu "Beach is Better" ubacio stih "Cause she pregnant with another one", što bi u slobodno prijevodu značilo "jer je trudna drugi put".

Američki rapper Jay Z izazvao je lavinu nagađanja da je njegova supruga, pjevačica Beyonce, ponovno trudna promijenivši stihove pjesme na njihovom posljednjem zajedničkom nastupu u petak u Parizu, piše US Weekly.

44-godišnji rapper je u pjesmu "Beach is Better" ubacio stih "Cause she pregnant with another one", što bi u slobodno prijevodu značilo "jer je trudna drugi put".

33-godišnja Beyonce i Jay Z su se vjenčali u travnju 2008. godine, a kćer Blue Ivy rodila se u siječnju 2012. godine. Beyonce je tijekom nastupa 2011. godine na pozornici najavila rođenje Blue Ivy. Nagađa se da je sada njezin suprug mijenjanjem stihova u Parizu napravio isto s drugim djetetom. 

>>Pogledajte kako je Jay Z čestitao rođendan voljenoj Beyonce

>>'Beyonce i Jay Z sami su lansirali glasine o razvodu da bi povećali prodaju karata'

Komentara 1

LI
liliZG
13:40 15.09.2014.

što ste svi dosadni sa tim nagađanjima....bla,bla,bla,bla.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije