Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
gostovanje

Jay Leno: Stjepan Hauser i Luka Šulić priča su o uspjehu

2cellos
Boris Šćitar/Pixsell
09.02.2012.
u 19:30

Momci su nedavno obradili i dvije pjesme grupe AC/DC – “You Shook Me All Night Long” i “Highway To Hell”, a u izvedbama im se pridružio i sjajni mladi bubnjar Dušan Kranjc

Moji idući gosti talentirani su čelisti iz Hrvatske. Njihova je pjesma prva na iTunes klasičnoj ljestvici, a trenutačno su na turneji sa slavnim Eltonom Johnom, najavio je slavni voditelj Puljanina, 25-godišnjeg Stjepana Hausera i Dubrovčanina, 24-godišnjeg Luku Šulića. Dvojac 2Cellos gostovao je prije nekoliko dana u talk-showu Jaya Lenoa, koji je rekao kako je njihova životna priča prava priča o uspjehu.

Svirali su “Smooth Criminal” i dali kratki intervju. Glazbenici su tjedan dana prije drugi put gostovali kod komičarke Ellen DeGeneres (54). Trenutačno su u Las Vegasu, a 24. veljače sviraju u Mariboru.

Momci su nedavno obradili i dvije pjesme grupe AC/DC – “You Shook Me All Night Long” i “Highway To Hell”, a u izvedbama im se pridružio i sjajni mladi bubnjar Dušan Kranjc. Slava naših čelista vrtoglavo raste uz mnoge koncertne i televizijske nastupe, a o tome je naš najpoznatiji morski vuk rekao: – Najviše bih volio s njima i Eltonom Johnom na turneju, ali ne mogu pa sviram po Hrvatskoj – rekao je Oliver Dragojević.

Komentara 1

AR
ana.rimbaud
23:26 09.02.2012.

Obradili su te dvije pjesme ranije, možda su ih tek sada snimili. Informirajte se o glazbenicima o kojima pišete!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije