Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
lizala otrovne omotnice

Konačno otkriveno zašto je ubijena Georgeova zaručnica iz Seinfelda

seinfeld
Foto: Screenshot
1/5
05.06.2015.
u 12:15

Lik Susan ubijen je iznenada, a legendarni George ostao je bez zaručnice. Sada je glumac Jason Alexander otkrio i zašto su Heidi uklonili iz serije

Glumica Heidi Swedberg, koja je u Seinfeldu glumila zaručnicu Georgea Costanze, odjednom je napustila seriju.

Lik Susan ubijen je iznenada, a legendarni George ostao je bez zaručnice. Sada je glumac Jason Alexander otkrio i zašto su Heidi uklonili iz serije. U intervjuu s Howardom Sternom otkrio je da je s glumicom Heidi Swedberg bilo nemoguće raditi.

Nitko je na setu nije volio, a jednom prilikom raspravljali su što s njom napraviti. – Julia je jednom prilikom rekla: ''Mogli biste je jednostavno ubiti", a Larry (David, kreator serije) rekao je da će upravo to napraviti – ispričao je Alexander u intervjuu.

>>Šest stvari koje sigurno niste znali o 'Seinfeldu'!

>>Seinfeld potvrdio: Slavna družina ponovno se okuplja

Komentara 13

DI
dinamojavolim1
14:16 05.06.2015.

hehe george costanza...mozda najbolji lik u povjesti televizije,to je bar moje misljenje

RT
Rollo.Tomasi
13:24 05.06.2015.

Ima neke poetske pravde u tome kaj je glumica tako gadnog karaktera izbačena iz serije na način da je odapela zbog lizanja otrovnih pozivnica. Pitam se da li je ikada shvatila poantu...

DU
Deleted user
14:56 05.06.2015.

Koji dio vas dvojica niste razumijeli? Jel' moguće da ne možete shvatiti jednostavan članak od desetak rečenica? Evo, da pokušam pomoći: zašto je ***stvarno***ubijena, odnosno, zašto su je producenti izbacili iz serije...jel' jasnije?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije