Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FARMA

Jani i dalje odbija hranu i uvjeren je kako ga ostali farmeri žele otrovati

Foto: Nova TV
1/6
08.10.2020.
u 14:33

– Na njemu je njegovo pravo da se izbori, da izabere sebi protivnika i da svoj opstanak na farmi produlji kao i svi ostali – kazala je gazdarica Sanja.

Dok se na farmi počinju rađati prva prijateljstva, čini se kako Jani nikako ne pronalazi zajednički jezik s ostalima. U uvjerenju je da ga farmeri žele otrovati – i dalje odbija s njima jesti.

Njegovo ponašanje, tvrde farmeri, svima je čudno, no trude se uključiti ga u dnevne aktivnosti. ''Mi ga i dalje zovemo jer ništa mi nismo napravili time što je on odabran za prvog duelista. Na njemu je njegovo pravo da se izbori, da sebi izabere protivnika i da svoj ostanak na farmi produlji kao i svi ostali'', kazala je gazdarica Sanja koja smatra da je razlog zbog kojeg Jani izbjegava ostale farmere te radove taj što je upravo njega odabrala za prvog duelista. Juka je kazao kako je on vjerojatno najliberalniji od svih farmera te kako mu je Jani ''naizgled simpatičan čovjek'' te kako vjeruje da ima i vrline. Stjepan je Janija usporedio sa srnom koja stalno iz prikrajka promatra, dok je Maja ustvrdila da je Jani ekscentrik, no dodaje da je njoj to zanimljivo. ''Jani je osoba koja na prvu stavlja otpor, želi svima odmah i sada ultimativno reći tko je on, onako kako on sebe vidi. On je jedinka, on je sam za sebe kao takav i treba ga shvatiti. On je jednostavno individualac. U kolektivu individualci ne postoje'', poručila je Marina.

1/8

Jani tvrdi da je problem u ostalim farmerima te smatra kako mu je nanesena nepravda. ''Danas smo razgovarali o svemu pomalo, malo o toj nepravdi koja mi je nanesena u smisli da su me proglasili za prvog duelista. Drugi dan su oni zaključili da sam ja najslabija karika, a nisu mi dali priliku ni da se dokažem na poslovima na farmi, da čuju koje vještine posjedujem'', objasnio je Jani, a hoće li se gazdarica predomisliti te promijeniti svoju odluku vezanu za izbor prvog duelista, ne propustite pogledati u večerašnjoj epizodi showa "Farma more i maslina".

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije