Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Za svaku pohvalu

Jan Kerekeš napravio je dobro djelo i traži pomoć obožavatelja

Jan Kerekeš
Foto: Facebook
1/4
28.10.2016.
u 10:06

Glumac iz serije "Zlatni dvori" pronašao je psića na jednoj livadi i spasio ga. Traži mu vlasnika jer se on zbog cjelodnevnih snimanja ne može brinuti o njemu

Zvijezda serije "Zlatni dvori" Nove TV glumac Jan Kerekeš napravio je dobro djelo spasivši malenog psića kojeg je pronašao na livadi usred ničega blizu rijeke Drave. Odveo ga je veterinaru i nadjenuo mu ime Dizi, a putem društvenih mreža traži mu vlasnika jer se, zbog cjelodnevnih snimanja, nažalost ne može brinuti o njemu.

– Dizi i ja smo se vozili do veterinara, saznali smo da Dizi ima 5 mjeseci, čvrste zube, da ima puno terijera u sebi i da je potpuno zdrav. Odmah sam mu kupio sve što jednom predivnom psiću treba... Ima svoju kućicu, dekicu, pelene, hrane, igračke... jedino nema ono što mu najviše treba – nema vlasnika... Ja se osjećam užasno jer radim svaki dan 20 sati i koliko god obožavam svoj posao, trenutno mi se gadi. Iskreno. Ne mogu se brinuti za malog psa. Molim vas da mi pomognete da Dizi dođe u ruke super vlasnice ili vlasnika s normalnim radnim vremenom. Naravno, Dizi sa sobom donosi i svoju kućicu i sve svoje stvari. Molim vas, samo ozbiljni neka mi se jave u inbox. Hvala svima unaprijed – napisao je Jan na svom Facebook profilu. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije