Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bliži se Božić

Jan Kerekeš: Nama je Djed Božićnjak već donio darove

Foto: Marko Prpić/Pixsell
1/3
18.12.2017.
u 08:59

Glumac otkriva da je kupio 90 posto darova za bližnje, jer voli to obaviti ranije.

Glumac Jan Kerekeš otkrio nam je kako će provesti ove blagdane i obavlja li kupnju poklona za Božić u zadnji čas.

– Moja supruga ukrasila je cijelu kuću i Djed Božićnjak došao nam je dva tjedna ranije. Kupili smo 90 posto darova. Volim to ranije obaviti jer do Badnjaka svaki dan radim pa svaku pauzu koju uspijem uhvatiti tijekom dana iskoristim da se riješim tih “muka”. To su slatke brige, ali svake se godine ulovim u tome da ne znam što bih, kako bih i kome bih. Volimo se darivati, volimo blagdane i Božić jer kao obitelj nismo često zajedno i više se s tatom Ljubomirom vidim na sceni nego na ručku ili kavi, a Božić je vrijeme kada se možemo svi nasmijati i kvalitetno družiti – rekao je glumac Jan Kerekeš koji blagdane slavi s obitelji, a Novu s prijateljima i kolegama iz benda Cold Snap. 

1/53

Komentara 1

MA
maziko
10:47 18.12.2017.

Jebo vas djed Bozicnjak sve redom. Zovi ga Djed mraz. Ostavite se vise Bozica. Jis ce izoast da se Bozic slavi radi djeda Bozicnjaka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije