Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBITELJSKO SLAVLJE

Jaggerova 44 godine mlađa djevojka objavila rijetku zajedničku fotografiju s njihovim sinom

Mick Jagger
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/7
21.07.2021.
u 16:00

- Danas osjećam svu ljubav. Hvala svima na predivnim porukama, napisala je Melanie pokraj fotografije na kojoj obitelj pozira uz more.

Djevojka Micka Jaggera Melanie Hamrick u nedjelju je proslavila 34. rođendan, a na Instagramu je objavila rijetku obiteljsku fotografiju sa 77-godišnjim rockerom i njihovim četverogodišnjim sinom Deverauxom. 

- Danas osjećam svu ljubav. Hvala svima na predivnim porukama, napisala je Melanie pokraj fotografije na kojoj obitelj pozira uz more. 

Par je počeo vezu 2014. godine, dva tjedna prije nego što se Jaggerova bivša djevojka L’Wren Scott ubila. Američki mediji upravo to smatraju povodom tragediji. Mick je Nelanie upoznao tri mjeseca prije L’Wrenina samoubojstva, dok je s Rolling Stonesima bio na turneji u Japanu, u kojem je istodobno nastupala i njezina baletna trupa, a plesačima je dopušteno da se poslije koncerta upoznaju s rokerima iza pozornice. Tada su razmijenili kontakte, nastavili razgovarati i planula je ljubav. Melanie je zbog Micka raskinula zaruke s kolegom, baletanom Joséom Manuelom Carreñom.

Jaggeru je ovo osmo dijete, ima petero unučadi, a u svibnju 2014. postao je pradjed. Djecu ima s Marshom Hunt, Biancom Jagger, Jerry Hall i Lucianom Gimenez Morad.

VIDEO: Severina više ne prati Igora na Instagramu, a on je obrisao sve zajedničke fotografije 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije