Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pjevač o glazbi i životu

Jacques: To možda ne odgovara mom izgledu, ali nisam megaloman

Jacques Houdek
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/7
15.01.2019.
u 08:35

Pjevač je napisao pjesmu za mladog glazbenika Roka Blaževića i s tom pjesmom Roko ide na Doru

Jacques Houdek gostovao je sinoć na N1 televiziji u emisiji "Pressing", gdje je govorio o svojoj karijeri, stanju u glazbi u Hrvatskoj te o Dori i  Eurosongu.

Houdek ove godine na Doru ne ide kao izvođač već kao autor, a njegovu pjesmu pjevat će mladi i talentirani Roko Blažević.

– Roko je dobio pjesmu "The Dream" namijenjenu isključivo njemu i za Eurosong i mislim da sam napravio puno bolju pjesmu od one koju sam napravio za sebe kad sam išao na Eurosong. Sada znam točno gdje sam trebao pripaziti, na koji način. Kako bi rekli neki naši političari, imamo know-how. Idemo probati,  ja se nadam da ćemo proći natječaj i onda pobijediti na Dori. A onda sigurno pobjeđujemo i na Eurosongu – rekao je pjevač.

Osvrnuo se i na stanje u glazbi danas i rekao je kako je nekada i sam u šoku kada vidi neke videospotove na televiziji.

– Svima je te normalno, a meni je tragično da nema, prvenstveno sa strane nas glazbenika jedne brane, štita, da ne popuštamo  i budemo društveno odgovorniji. Grozim se da klinci slušaju neka rješenja koja graniče s pornosenzacionalizmom. Tekstovi pjesama su za svaku osudu – kaže Houdek. 

Na pitanje može li se živjeti od glazbe, pjevač kaže da može i dodaje:

– Znam da to možda ne odgovara mom izgledu, ali nisam megaloman. Imam jednu kuću, jedan auto. Nemam jahtu, nemam vikendicu, apartman na moru. Živim normalan, lijepi život.

Pogledajte Semiotiku u kojoj je gost bio Jacques Houdek

Komentara 6

Avatar istovari
istovari
09:16 15.01.2019.

Jako interesantne misli jednog običnog brice...

GI
Gips
08:52 15.01.2019.

Nisi megaloman al jedeš ko megalodon

LO
Long
11:59 15.01.2019.

Megalokonj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije