Naslovnica Showbiz Zvijezde

Dreletu otkazan ugovor na HRT-u samo nekoliko dana nakon što je prozvao Đakića

Drele je krajem prošle godine na obljetnici tvrtke Radnik govorio o "sporom državnom aparatu", a onda je prigovorio Đakiću koji je gledao u mobitel. Slučajno ili ne, nakon samo nekoliko dana nisu mu produžili ugovor na HRT-u
14. siječnja 2019. u 13:55 121 komentara 109414 prikaza
Davor Dretar Drele
Foto: Danijel Berković/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/3

Davora Dretara Dreleta više nećemo slušati na Hrvatskom radiju. Kako smo neslužbeno doznali od izvora s Prisavlja, Dretaru nije produžen honorarni ugovor, a to ne bi bilo ništa čudno da se to nije dogodilo samo nekoliko dana nakon što je Dretar dospio u medije zbog toga što je s pozornice u Križevcima odbrusio saborskom zastupniku HDZ-a Josipu Đakiću.

Davor Dretar Drele Da mogu, odmah bih se uselio kod Vlade Kalembera, pa ga ovim putem molim da me zaprosi

Podsjetimo, Drele je vodio program u povodu 70. obljetnice križevačke tvrtke Radnik te je u jednom trenutku kazao kako, uz to što je zabavljač, ima privatnu tvrtku 25 godina zbog koje se svakodnevno bori s “tromim, sporim i potpuno nezainteresiranim državnim aparatom”. Dodao je i kako radom hrani dvoje djece, suprugu i majku te ustvrdio kako “nitko ne pita kako je malom čovjeku”.

[video: 28721 / ]

U publici je bio i Đakić, koji je cijelo vrijeme gledao u mobitel. Drele mu je zbog toga prigovorio, a onda je izašao iz prostorije. Iako su svi mislili da se šali, Drele se više nije vratio. 

– Mnogi se pitaju što sam izgovorio u Križevcima. Rekao sam ono što je svakome od poštenih, radišnih i iskrenih ljudi u Hrvatskoj već odavno jasno. A kad komičarima nije do smijeha... – bilo je sve što je Drele kazao na ovu temu u postu na Facebooku.

Ivan Đakić RENATA RAŠOVIĆ Ima li bolnije lekcije za mladog Đakića od udarca po džepu?

Kad smo ga nazvali da na potvrdi informaciju o tome da mu nisu potvrdili ugovor na HRT-u, kazao nam je kako nam zasad ne može ništa reći na tu temu. Očekivano, ni s HRT-a nisu bili rječitiji. 

– Kao i inače, Hrvatska radiotelevizija ne komentira radno-pravne odnose – bilo je sve što su nam odgovorili s HRT-a. No iz prisavskih izvora doznali smo kako se Dretar našao u novom valu otkazivanja honorarnih ugovora. S obzirom da je jutarnji program vodio zajedno s Ridjanom, odlučeno je da će odsad program voditi sam Ridjan, koji je dobio stalni posao na HRT-u. 

Podsjetimo, Drele je nakon 17 godina suradnje na Narodnom radiju 2015. prešao na Drugi program Hrvatskog radija. Od ožujka prošle godine slušali smo ga utorkom i petkom od 6 do 10 ujutro, u kombinaciji s Franom Ridjanom. Osim toga, Dreleta gledamo i u programu Nove TV, gdje je nedavno vodio novu sezonu Farme. No, po svemu sudeći, na Hrvatskom radiju više ga nećemo slušati.  

Plenković i Pupovac Govor mržnje sina zastupnika U 'čestitki' mladog Đakića HDZ i partneri vide kazneno djelo za tri godine zatvora

 

Pogledajte video: Kamo su nestale i što danas rade bivše prve dame TV-a

[video: 22519 / Kamo su nestale i što danas rade bivše prve dame TV-a u Hrvatskoj]
ccc
Pogledajte kako smo našu pobjednicu uz CCC Shoes and Bags brend pretvorili u trendi mamu

A1 izdvaja za Vas

  • Neonacionalist:

    HRT je ranije imao mnogo bolji program nego danas posebice 90-tih a već duži niz godina recimo zadnjih 10-15 se stvarno srozao kvalitetom programa da je to nevjerovatno , kad se samo sjetim raznih emisija kao što je bila recimo ... prikaži još!o Sedma noć nedjeljom ili onaj Turbo Limach Show pa dalje da ne nabrajam , pa sportski program je prije bio daleko bolji , one NBA utakmice koje bi gleda u kasne sate u izravnom prijenosu , pa nogometne utakmice domaće lige i stranih , ona Liga petice , itd. a sada izgleda više nećemo ni reprezentaciju moči gledati što je sramota za nacionalnu tv pa filmski program koliko primječujem zadnjih godina samo daju reprize starih filmova , jesu li zadnjih godina kupili ijedan noviji film , sječam se tamo 90-tih su čak znali davati i erotske filmove a danas nema šanse , jedino što je dobro da na HRT-u možeš pogledati neki film a da ga ne prekidaju stalno sa reklamama kao recimo na onom RTL-u .

  • Statelibo:

    Partija ga nije voljela

  • Deleted user:

    Tko je Stari.....????