Naslovnica Showbiz Zvijezde

Jacques podržao Škorinu kampanju i podijelio fanove

Ne sumnjam u potpuni uspjeh i iskreno stojim uz Tebe! Bit ću najgorljiviji navijač i podrška! Presretan sam da si odlučio učiniti dobro za našu Hrvatsku i za sve nas - napisao je Jacques.
24. lipnja 2019. u 16:45 9 komentara 1327 prikaza
Jacques Houdek
Foto: Promo
Pogledajte galeriju 1/7

Jacques Houdek danas je na Facebooku podržao predsjedničku kandidaturu svog kolege Miroslave Škore. 

Miroslav Škoro REAKCIJA NA KANDIDATURU Škoro se oglasio na Facebooku: Dobio sam doslovce desetke tisuća poruka i poziva

- Dragi kolega, dok Te slušam kako se s izrazitim poštovanjem odnosiš prema ovome časnome pozivu, koji se tek spremaš osvojiti, osjećam istovremeno ponos i poniznost! Nadasve pametno, odvažno, dostojanstveno, srčano, plemenito i domoljubno. S POKRIĆEM! Čestitam Ti unaprijed - želim ti svaku sreću na ovome putu koji si odabrao; neka je zdravlja i Božjega blagoslova. Ne sumnjam u potpuni uspjeh i iskreno stojim uz Tebe! Bit ću najgorljiviji navijač i podrška!

Jacques Houdek | Autor : Facebook Beki Routledge Foto: Facebook Beki Routledge

Presretan sam da si odlučio učiniti dobro za našu Hrvatsku i za sve nas - ispisao si neke od najljepših stihova, a sada ćeš svojim djelovanjem, siguran sam i čvrsto vjerujem u to, ispisati novu hrvatsku povijest! HVALA TI - napisao je Jacques.  Zanimljivo je da je pjevačeva objava našla na oprečna mišljenja njegovih fanova. 

Miroslav Škoro obožavatelji `U 5 minuta pomeo je sve`! Oduševljena Škorinim govorom posvetila mu pjesmu

- Pridružujem se Žakovim željama. Hrvatskoj je potreban vođa koji sluša želje i potrebe naroda i tako se ponaša - napisala je jedna pratiteljica, dok mu je drugi napisao "aj se ti malo uguraj", a jedna je pratiteljica dodala da će se "izrigati". 

Matija Vuica
Iskroji svoj život
Matija Vuica: Unikati i rad po mjeri nikada neće izaći iz mode

A1 izdvaja za Vas

  • mala_sova:

    Žak, care!

  • Rope22:

    Sad ga antifafe više neće voljeti.Ono, do sada su ga kao voljeli.

  • AnteizmalogZGa:

    Bravo Jaques!!!! Za rzliku od onih pokvarenjaka koji su te nastojali ocrniti u Izraelu, ti si iskreno i pošteno podržao čovjeka . S razlogom!!!! Bravo!