Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
slavljenički koncert

Jacques: I Nina i Dino mogu pobijediti u Voiceu, a imam još favorita

jacques houdek
Foto: Tomislav Miletić/Pixsell
1/11
15.04.2015.
u 17:35

Glazbenik je oduševljen atmosferom u Lisinskom u kojem je koncertom proslavio rođendan.

Velikim koncertom u punoj dvorani  Vatroslava Lisinskog Jacques Houdek obilježio je svoj 34. rođendan. Dan nakon koncerta glazbenik ne krije oduševljenje atmosferom koja je sinoć vladala dvoranom.

– Presretan sam, bilo je to punih tri sata emocija i ljubavi – govori Jacques. Koncert je bio presjek Jacquesove dosadašnje karijere, a osim svojih hitova pjevač je otpjevao i neke od najvećih domaćih, ali i svjetskih hitova kao što su "You Raise Me Up", Josha Grobana i "Everything I Do" Briana Adamsa.

Slavljeniku Jacquesu na pozornici su se pridružile i drage kolegice Marina Đurović Ćelić, bosansko-hercegovačka glazbenica Dalai, kandidati iz showa The Voice... – Odlično su snašli u Lisinskom. Svi su rekli da im je to bio doživljaj i zahvalni su što sam im omogućio takvo iskustvo. U znak zahvalnosti poklonili su mi jedan prekrasan medaljon na kojem piše tim Jacques 2015. Baš su me ganuli time, evo već danas nosim njihov medaljon oko vrata – sretno će glazbenik.

Ipak, najveći pljesak prolomio se dvoranom kada se na pozornicu popeo Oliver Dragojević. – On je bio vrhunac večeri. Zajedno smo izveli pjesme "Tko sam ja da ti sudim" i "Moj galebe". Pjevati s takvim čovjekom oduvijek mi je bila životna želja. Gledati ga u oči i proživljavati svaku novu frazu s njim,  to je zaista neprocjenjivo – priča Jacques kojemu je duet s idolom Oliverom jedan od najljepših poklona koje je mogao dobiti za rođendan.

Nakon koncerta uslijedilo je pravo slavljeničko raspoloženje. Sa svojim dragim gostima nazdravio je uz šampanjac i počastio se golemom tortom koju je za ovu posebnu prigodu ispekla Jacquesova majka. – Bilo je predivno. Bila je to najveća torta u povijesti – prisjeća se slavljenik i dodaje kako je ovo tek prvo slavlje. Već danas rođendan će proslaviti u krugu obitelji i prijatelja. – S obzirom na to da sam se priključio jednoj lijepoj priči koja se zove "Bless food – večera s porukom",  večeras ćemo se svi zajedno ponovno okupiti na humanitarnoj večeri na kojoj sam domaćin.

Zamolio sam svoje prijatelje, obitelj, poznanike, suradnike i kolege da dođu da sudjeluju u toj akciji. Da ne kupuju poklon meni, nego da plaćanjem te večere svi zajedno skupimo iznos koji  je namijenjen za dječju bolnicu u Bistri – otkriva glazbenik. Nakon koncerta u Lisinskom i proslave rođendana  Jacquesa i njegove kandidate u subotu očekuje i polufinalna emisija showa "The Voice".

– Nekoliko kandidata vidim kao pobjednike. Što se tiče mojih kandidata, to vrlo lako mogu biti Nina ili Dino. Što se tiče drugih kandidata, ne bih htio imenovati, ali ima ih sigurno troje koji bi mogli biti potencijalni pobjednici. Vrlo je neizvjesno. Sva sreća da mi više ni o čemu ne odlučujemo jer nam je to svima već postalo preteško – kaže Jacques. Mladim kandidatima poručuje da ostanu hrabri i da daju svoj maksimum. – Sad treba stvarno dati sve od sebe i izgorjeti na sceni – zaključuje Jacques.

>>Nina Kraljić oduševila pjesmom She Wolf! Jacques: Opet nam se dogodio kolektivni naježitis

>>Tony: Iskreno žalim zbog sukoba, Jacques: Emocije ne prestaju kad se ugase kamere

Komentara 2

Avatar Mona-Mo
Mona-Mo
18:32 15.04.2015.

Koji bezvezan lik...

OS
osica
18:39 15.04.2015.

Slušam ga , volim njegove pjesme. Super je.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije