Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'NE ZNAJU PJEVATI'

Jacques napao kolege: 'Nedopustivo je da se tako blamiraju'

Jacques Houdek
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
12.07.2019.
u 10:48

-  Tako se javno izložiti, blamirati. Ne razumijem. Svi imamo svoje dobre i manje dobre dana. I sam bih najradije s YouTubea poskidao neke svoje snimke. No, zaboga, pa neki nivo kod profesionalaca nikada ne pada - napisao je Jacques

Jacques Houdek ponovno je na svom Facebook profilu kritizirao svoje kolege i njihovo pjevačko umijeće. Glazbenik koji ima svoju školu pjevanja sinoć je gledao retrospektivnu večer Splitskog festivala, na kojem su nastupile mlade snage poput Marka Tolje, Mije Dimšić, Nele, Marka Kutlića i Matije Cveka, ali i već iskusni pjevači kao što su Zorica Kondža, Doris Dragović, Goran Karan i Mladen Grdović. 

Jacques Houdek
1/7

- Što reći? Nedovoljno. Sjedi, jedan! Za svakog normalnog i razumnog čovjeka koji sebe naziva profesionalcem, to je nedopustivo. Ovdje čak ima i nekih jako popularnih mladih pjevača koji doslovno nisu u stanju ni sastati se s partnericom u dvoglasju. To su osnove. Na tome se ponekad radi godinama - kritizirao je Jacques i dodao da bi netki od tih pjevača trebali potražiti pomoć kako bi popravili svoj glas.

Foto: Daniel Pavlić

-  Tako se javno izložiti, blamirati. Ne razumijem. Svi imamo svoje dobre i manje dobre dana. I sam bih najradije s YouTubea poskidao neke svoje snimke. No, zaboga, pa neki nivo kod profesionalaca nikada ne pada. Ali kao što često kažem, mnogi imaju glas, ali ne znaju pjevati. Ako nemaju neko bolje rješenje, ja sam im spreman pomoći - zaključio je Houdek.

Ključne riječi

Komentara 1

TA
Talleyard
11:14 12.07.2020.

Jackes ti si pokazao na Eurosongu koliko vrijediš !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije