Naslovnica Showbiz Zvijezde

Jacques je vijest dana u Izraelu: njegovo pjevanje postalo je viralni hit

Preko noći ta snimka je postala viralni hit u Izraelu! I to sam nastupio kao dodatak, kao predizvođač da 'popunimo' program i da najavim Roka, plesače Endija i Diega i ostatak delegacij - kazao je Jacques
14. svibnja 2019. u 17:10 6 komentara 12308 prikaza
Jacques Houdek
Foto: Facebook
Pogledajte galeriju 1/5

Roko Blažević u četvrtak će nastupiti u drugoj polufinalnoj večeri na 64. Eurosongu u Tel Avivu, a proteklih dana dao je puno intervjua za izraelsku i druge televizije. No, čini se da ga je nadmašio njegov mentor Jacques Houdek, autor pjesme "The Dream". Izraelcima je dobro poznato da je Jacques nastupio prije dvije godine na Eurosongu, a naš pjevač ih je oduševio svojim vokalnim sposobnostima pjevajući na hebrejskom!

Jacques Houdek RAZGOVOR Jacques Houdek: ‘Mislim da sam snimio pjesmu života’

- Kako ovo opisati? Ne znam... Eto, a samo sam prilikom druženja koje su za nas organizirali Veleposlanstvo RH u Tel Avivu i Hrvatska turistička zajednica otpjevao jednu prelijepu biblijsku pjesmu 'Katonti', u čast domaćinima, na hebrejskom... Preko noći ta snimka je postala viralni hit u Izraelu! I to sam nastupio kao dodatak, kao predizvođač da 'popunimo' program i da najavim Roka, plesače Endija i Diega i ostatak delegacije. Ljudi su snimku podijelili u nekom suludo nevjerojatnom broju, mediji su to pokupili, povezali s 'My friend' iz 2017. Eurosong je ovdje u Izraelu ogromna stvar, i eto - otelo se kontroli do te mjere da već dva dana sa svih strana stižu upiti oko 'Katonti my friend singera' - napisao je Jacques na Facebooku, podijelivši snimku svog intervjua za  izraelsku nacionalnu tv kuću Resshet 13. 

EUROSONG Roko Blažević: 'S krilima se osjećam da mogu napraviti baš sve'

- Hrvat sam, katolik, i smatram da glazba nema granica - kazao je Jacques u intervjuu. Izraelci su ga pitali zna li tko je Giovanni Rosso, a Jacques je odgovorio naravno da zna. Inače, bivši hrvatski reprezentativac Rosso je velika zvijezda u Izraelu, lani je sve oduševio kada je plakao u hrvatskom dresu kada je naša reprezentacija ušla u finale Svjetskog prvenstva. 

Pogledajte video: Eurosong, rekordi i zanimljivosti

Deceuninck grupa
PROIZVODNJA I EKOLOGIJA
Mogu li uspješno poslovanje na globalnom tržištu i zaštita okoliša ići ruku pod ruku? Jer kako stvari stoje, uskoro će morati