Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JAVILA MU SE IVANA KINDL

Jacques Houdek (39) objavom zabrinuo mnoge fanove: 'Previše je lošeg. Pucam'

Foto: Instagram
1/6
07.04.2021.
u 20:15

U kratkoj, ali zabrinjavajućoj objavi na Facebooku, pjevač Jacques Houdek obratio se pratiteljima.

Uvijek nasmijan, ali sada potpuno iskren, pjevač Jacques Houdek potužio se fanovima na Facebooku da nije najboljeg raspoloženja.

- Znate me, ja sam zaista nepopravljivi optimist, vječiti pozitivac, ali ipak... Ipak je svega lošega puno previše. S jedne strane padam, s druge pucam. Vi? - upitao ih je u objavi koju je uskoro komentiralo mnoštvo fanova uz riječi ohrabrenja, a javila mu se i Ivana Kindl.

Foto: Facebook/TS Auris

- Ne pitaj...a svijet odlazi kvragu...To je ono najgore - napisala je obeshrabreno pjevačica kojoj su također mnogi pružili podršku toplim riječima. Ona je, podsjetimo, u više navrata pričala o teškoćama mentalnog zdravlja koji su je iscrpili, a poglavito kako se u njezin život ušuljala depresija i čini ju ponekad potpuno bespomoćnom.

Pjevač je prošle godine nakon objave pjesme "Čudo je moguće" za InMagazin progovorio o tome kako je svjestan da je rizična skupina kad je riječ o koronavirusu.

Zaista osjećam ogromnu empatiju s ljudima koji su izgubili svoje članove obitelji, prijatelje kao i onima koji se bore.  I sam spadam u rizičnu skupinu zbog svoje debljine, vrlo sam svjestan opasnosti i strahovito se pazim - kazao je Houdek koji je prethodno ovoj objavi fanove iznenadio slikom svog psića samojeda koji je njemu i obitelji pravio društvo na obiteljskom izletu.

VIDEO Pogledajte Večernjakovu Desetku pjevačice Nike Turković

 

 

 

Komentara 17

Avatar Francek007
Francek007
20:38 07.04.2021.

Puca on ali zbog svog nerazumnog odnosa prema hrani, bolje bi bilo da se malo pokrene i počne vježbati

DU
Deleted user
20:21 07.04.2021.

Puca od debljine

Avatar pametnom_dosta
pametnom_dosta
21:51 07.04.2021.

Kaj taj ima fanove ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije