Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uživa na odmoru

Celzijus otputovala u Opatiju, pa pokazala prizor koji ju je iskreno oduševio: Od danas je još više volim

Foto: Instagram
1/17
07.04.2021.
u 17:27

Na Instagramu je otkrila da je sa sestrom Mateom i kćeri Tiashom, koju je dobila u braku s nogometašem Dinom Drpićem trenutačno u Opatiji, gdje se odlično provode u hotelu.

Pjevačica i spisateljica Nives Celzijus ponovno je otputovala iz Zagreba kako bi malo promijenila okruženje i odmorila se. Na Instagramu je otkrila da je sa sestrom Mateom i kćeri Tiashom, koju je dobila u braku s nogometašem Dinom Drpićem trenutačno u Opatiji, gdje se odlično provode u hotelu.

Nives je snimila brojne kadrove u hotelu, pokazala je kako izgleda prije spavanja, a dan kasnije i doručak.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Za vrijeme doručka pila je kavu, a pratiteljima je pokazala kako je njezina slika završila u šalici.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Nakon toga je pokazala i da je odlučila potrošiti kalorije tjelovježbom

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Nives je u odličnim odnosima sa sestrom koju često vodi na putovanja. Mate je s njom prošle godine bila i na moru gdje su se družile i pozirale zajedno, a mlađa sestra je za kratki izlazak iz kuće posudila odjeću iz pjevačičinog ormara, koja joj je odlično pristajala. 

Celzijus se trenutačno priprema za novu sezonu showa 'Tvoje lice zvuči poznato' u kojem je jedna od članova žirija, a svakodnevno na Instagramu objavljuje zavodljive fotke koje dobivaju gomile lajkova i komplimenata. 

VIDEO Pogledajte Večernjakovu desetku Nike Turković
 

Ključne riječi

Komentara 2

ZA
zagabria5
17:34 07.04.2021.

Na stranu ostalo ali onaj tko je u šalici kave napravio sliku je stvarno umjetnik.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije