Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povratak na scenu

Jacques Houdek 3. mentor projekta The Voice - Najljepši glas Hrvatske

Jacques Houdek
Foto: VL
1/2
12.10.2014.
u 16:51

Jacques se tako pridružio Indiri Levak i Ivanu Dečaku, a tko je četvrti mentor ovoga multimedijskog projekta javnost će doznati sutra

Jedan od najsnažnijih vokala hrvatske glazbene scene, Jacques Houdek, vraća se na scenu kao mentor „The Voicea – Najljepšega glasa Hrvatske“, objavljeno je danas na Hrvatskom radiju.

Jacquesove iznimne vokalne sposobnosti i strast koju unosi u pjevanje od početka karijere 2000. godine donijele su mu brojne nagrade te iznimno uspješnu suradnju s nizom hrvatskih glazbenika u različitim žanrovima. - Danas se vraćam na scenu na najbolji mogući način, u ulozi mentora u šouu „THE VOICE – Najljepši glas Hrvatske“ Hrvatske radiotelevizije, koji savršeno odgovara mom karakteru, umjetničkoj iskri i vokalnim kompetencijama. Na putu glazbenih ideala koje sam uvijek vjerodostojno i bezuvjetno slijedio jedva čekam biti mentor sjajnim novim pjevačicama i pjevačima - rekao e Jacques.

Jacques se tako pridružio Indiri Levak i Ivanu Dečaku, a tko je četvrti mentor ovoga multimedijskog projekta Hrvatske radiotelevizije javnost će doznati sutra. Mentori „The Voicea – Najljepšega glasa Hrvatske“ vodit će timove odabranih kandidata do konačnog izbora – titule najljepšega glasa Hrvatske. Prijave za sudjelovanje otvorene su do 19. listopada. Predizbor kandidata održat će se u Osijeku, Rijeci, Splitu i Zagrebu. Kandidate koji udovolje uvjetima prijave mentori će prvi put vidjeti na audicijama u televizijskom studiju i odabirati ih samo na temelju glasa. Mentori ih naime na audiciji ne mogu vidjeti. Sjede u posebnim stolcima, kandidatima okrenuti leđima i nemaju baš nikakvu mogućnost suditi im na temelju izgleda ili scenskog nastupa. Pritiskom na tipku „Moj glas“ mentori odabiru kandidata za daljnje natjecanje i u tom trenutku stolac im se automatski zaokrene.

Tada se prvi put suoče s kandidatom. Četiri mentora izabrat će tako najbolje glasove u svoje ekipe i poučavat će ih zajedno s glazbenim stručnjacima, svojim savjetnicima. „The Voice – Najljepši glas Hrvatske“ jedinstveno je natjecanje u kojemu stas, držanje i ljepota nisu presudni. Posebnost toga natjecanja jest i u tomu što svi natjecatelji, bili oni amateri, školovani pjevači ili izvođači s malo ili puno profesionalnog iskustva, ni u jednom trenutku ne moraju biti nešto što ne žele. Kandidati naime sami odabiru svoj glazbeni žanr kroz koji će se predstavljati javnosti.

Ukratko, ako ne volite format talent šoua, onda ćete obožavati „The Voice – Najljepši glas Hrvatske“. Ako obožavate format talent šoua, nakon „The Voicea“ nećete se sjećati kako su se ostali zvali.

>> Ivan Dečak, frontman Vatre, tražit će najljepši glas Hrvatske

>> Indira je mentorica hrvatskog 'Voicea - najljepšeg glasa Hrvatske'

Komentara 2

2X
2Xgeneral
13:35 13.10.2014.

što ćeš??? besparica, pa se svi bore za 100 eura!! - ne biraj sredstva,glad i kafica na cvjetnom ne biraju

DU
Deleted user
08:08 13.10.2014.

Baš pomisliš da si vidio sve užase i onda se pojavi ovaj lik....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije