Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
The Voice

Ivan Dečak, frontman Vatre, tražit će najljepši glas Hrvatske

voice
Foto: Dario Njavro/HTV
1/3
11.10.2014.
u 12:40

Show će se emitirati na HTV-u u siječnju, a prijave kandidata za sudjelovanje traju do 19. listopada

Novi HTV-ov show The Voice, u kojem se traži najljepši glas Hrvatske, a koji bi se trebao početi emitirati u siječnju, dobio je uz Indiru Levak i drugog mentora. Ove se zadaće uhvatio frontman grupe Vatra Ivan Dečak. – Nadam se da će baš meni poći za uhom prepoznati najljepši glas Hrvatske – rekao je glazbenik.

Prijave za sudjelovanje otvorene su do 19. listopada. Predizbor kandidata održat će se u Osijeku, Rijeci, Splitu i Zagrebu. Kandidate koji udovolje uvjetima prijave mentori će prvi put vidjeti na audicijama u televizijskom studiju i odabirati ih samo na temelju glasa. Mentori ih naime na audiciji ne mogu vidjeti. Sjede u posebnim stolcima, kandidatima okrenuti leđima i nemaju baš nikakvu mogućnost suditi im na temelju izgleda ili scenskog nastupa. Pritiskom na tipku „Moj glas“ mentori odabiru kandidata za daljnje natjecanje i u tom trenutku stolac im se automatski zaokrene. Tada se prvi put suoče s kandidatom. Četiri mentora izabrat će tako najbolje glasove u svoje ekipe i poučavat će ih zajedno s glazbenim stručnjacima, svojim savjetnicima.

Komentara 4

Avatar TiinaMaze
TiinaMaze
19:44 11.10.2014.

Kad vidim ovog ,,ljepotana,, od srca se nasmijem jer on je bio prvi{do sad pet}zaručnika Madamme Vučković!Hihihihihihihihihi..koja faca....hihihihihi

Avatar lasta mala
lasta mala
12:30 12.10.2014.

Alen Marin joj je bio zaručnik,ne Dečak.Ali nema veze...

Avatar lasta mala
lasta mala
12:31 12.10.2014.

Alen Marin joj je bio zaručnik,ne Dečak.Ali nema veze...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije