Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gospodin Savršeni

Iznenadno ispadanje: Za jednu djevojku završava ljubavna avantura

Foto: RTL
1/9
03.12.2018.
u 12:54

Goran postaje sve odlučniji u odabiru svoje srodne duše.

Između Gospodina Savršenog i nekih natjecateljica već se rodila jaka kemija dok s nekima jednostavno nije kliknuo.

Djevojaka ima sve manje, borba za muškarca postaje sve žešća, a Goran sve odlučniji u odabiru svoje srodne duše. Zbog toga će shvatiti kako između njega i jedne djevojke postoji prevelika barijera te će joj se zahvaliti na sudjelovanju i poslati je kući iako još nije došao red na ceremoniju ruža.

Osim toga, Goran će odlučiti testirati preostale djevojke da vidi koliko su ozbiljne u naumu da ga osvoje te će ih pozvati na romantični grupni spoj – jedrenje po šibenskom arhipelagu.

No kako se pojedine djevojke međusobno ne podnose, kada ih Goran sve okupi na jedrilici bez mogućnosti da se povuku na osamu, neke će pokazati svoje pravo lice.

Tko će napustiti show, a između koga počinju frcati iskrice strasti, ne propustite pogledati večeras u 21 sat na RTL-u!

Komentara 5

GR
gragakarlovac
13:26 03.12.2018.

ovo sranje barem javno pokazuje da nam je društvo u kur.u dok se neki prave da smo bolji od zapada, samo kopiraju i još dodaju domaći čobanizam

VI
Vito
14:06 03.12.2018.

Želi li mi netko objasniti: je li to njegova jedrilica??? __ Troši li ovaj svoje novce??? __ ili je to samo javno podvođenje kurvi pod krinkom televizijske emisije???

Avatar Cat
Cat
14:41 03.12.2018.

Legalizirana prostitucija

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije