Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Važno pitanje

Velika rasprava među djevojkama: Koga je sve Savršeni poljubio

Foto: RTL
1/5
28.11.2018.
u 11:40

Daisy i Goran otišli su letjeti paraglajdingom, a potom na romantičnu večeru. Kada se vratila u vilu, postavila je pitanje tko se sve ljubio s Goranom.

Dan u vili počeo je Gabrijelinim izlaganjem o osjećajima prema Goranu da bi se ubrzo fokus preselio na Daisy i Gorana.

Daisy i Goran otišli su letjeti paraglajdingom, a potom na romantičnu večeru u Dvorac Trakošćan. Čim se vratila, oduševljena Daisy prepričavala je svoj čaroban dan i potegnula trenutačno najvažnije pitanje u kući – s kime se Goran sve poljubio!

Rasprava je trajala do kasno u noć kad je počela treća ceremonija ruža i kraj natjecanja za još dvije kandidatkinje.

Kako će se dalje razvijati situacija u vili, hoće li prevladati svađe zbog poljubaca i Goranove pažnje te koju će sljedeću djevojku pozvati na romantično druženje, gledatelji će doznati od ponedjeljka do četvrtka u 21 sat na RTL-u u showu ''Gospodin Savršeni''.

Pogledajte video u kojem sanja Žuljević otkriva kako gubiti kilograme dok spavate

Komentara 4

Avatar KalebJosua
KalebJosua
12:24 28.11.2018.

VL vi ste sudionici i postajete predvodnici u nacionalnom zaglupljivanju!

GV
golub Vaso
14:10 28.11.2018.

VL dno dna

VK
VKSS
13:31 28.11.2018.

Ove zene su sramota za zenski rod,sve su tu dosle da mi postale slavne,ali to traje dok traje ovaj nazovimo ga show.Poslije toga ce traziti pozornost ili odrzavati slavu sa nekim skandalima i slicnim glupostima.Neke su vec i bile u nekim emisijama.Ne cuju se babe i ostale koze koje se bore za prava zena.Naravno ne mogu protiv medijskih kuca i sponzora jer su kupljene i jedino sto im ostaje je borba protiv Crkve,vjeronauka i borba za ubojstvo djece pobacajem.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije