Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije ljut na nju

Iznenadili publiku: Rihanna se pridružila Jay-Z-iju na koncertu

beyonce
Foto: pixsell
1/4
24.06.2012.
u 14:24

Nastupili su na Hackney Weekendu Radija 1. Zajedno su otpjevali 'Run This Town' i tako demantirali glasine da je ljut na nju zbog druženja s Chrisom Brownom

Iako se šuškalo da je Jay-Z (42) ljut na nju zbog njezina druženja s bivšim nasilnim dečkom Chrisom Brownom, glazbenici su zajedničkim pojavljivanjem na londonskoj pozornici potvrdili da su i dalje u dobrim odnosima. Rihanna (24) se svom mentoru pridružila tijekom nastupa na Hackney Weekendu Radija 1. U kratkim crnim hlačicama, gornjem dijelu trenerke i naočalama s reperom je otpjevala duet \'Run This Town\'.

Jay-Z-iju se na pozornici pridružila i reperica M.I.A. s kojom je na oduševljenje publike izveo pjesmu \'Bad Girls\'. Jay-Z je otpjevao i svoje stare hitove kao što su \'99 Problems\', Bonnie&Clyde and Girls, Girls, Girls, a na pozornici se pojavio i njegov suradnik Kanye West.

Ključne riječi

Komentara 2

MI
Milkica
15:16 24.06.2012.

TreneErke????? Pa zar u tom Večernjem nitko ne zna hrvatski???? Sramota!!!! Sigurno je i patike nosila. A možda i farmerke. Jay-Z-iju???? Pa valjda Jay-Zju. Jednostruki navodnici, a nigdje dvostrukih? Anita Runje stvarno nema kvalifikacije pisati za novine.

SP
spancro
16:22 24.06.2012.

pa ovako je naslov malo duzi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije