Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tužno

Iznenada preminuo Patrik Cvetko (28), najtraženiji hrvatski model

Foto: Instagram
1/4
25.12.2022.
u 16:35

Vijest o njegovoj smrti na Instagramu je potvrdila njegova prijateljica Elena Dizdar, a od Patrika se oprostila i Tatjana Dragović.

Patrik Cvetko (28), najtraženiji hrvatski maneken iznenada je preminuo. 

Vijest o njegovoj smrti na Instagramu je potvrdila njegova prijateljica Elena Dizdar, a od Patrika se oprostila i Tatjana Dragović. Story piše kako je uzrok smrti bio epileptični napadaj. 

Foto: Instagram

Ovaj svestrani mladi čovjek bio je fotograf i DJ, a modelingom se počeo baviti kada je imao samo 19 godina. Patrilk se inače pojavio i u spotu Franke Batelić za pjesmu Plan B, u kojem su glumili par. 

Patrik je bio visok 185 centimetara, te je imao plavu kosu i oči zbog čega su mnogi brendovi upravo njega birali za svoje reklame. 

 Vrlo brzo nakon što sam počeo raditi kao model u Hrvatskoj, stigli su inozemni ugovori. Prvu veću kampanju radio sam za njemački brend C&A te nastavio s njim raditi još godinu dana’, ispričao je 2019. - rekao je Patrik za 24 sata jednom prilikom. 

Na Instagramu ga je pratilo čak 16.000 ljudi, a on je s njima dijelio uglavnom profesionalne fotografije sa snimanja, te je ponekad podijelio i poneki trenutak iz privatnog života. 

Ključne riječi

Komentara 36

AN
Anezka
17:14 25.12.2022.

Žao mi je jadnog dečka i njegove obitelji 😥

LE
LeonardoGoldman
18:48 25.12.2022.

Sucut obitelji, neka vas dragi Bog oporavi, i neka dragi Bog cuva sve cijepljene. Ovo je sada vec stvarno postala pošast.

Avatar KorisnikZa2Kn
KorisnikZa2Kn
17:23 25.12.2022.

Iskrena sucut obitelji...moze li se znati od cega? jer nekako mnog omaldih nakon ovog cjepiva umire kao klasje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije