Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tko su?

Iznenađenje za djevojke! Dva nepoznata muškarca dolaze u vilu

Foto: PROMO
1/3
30.09.2019.
u 12:26

- Mijo je zamolio Gorana i mene da dođemo posjetiti djevojke u vilu, da ih malo bolje upoznamo i da donesemo svoj sud o njima - kazao je Mijin otac Predrag.

Novi tjedan u showu 'Gospodin Savršeni' donosi i nove zavrzlame, a djevojke se nisu nadale da će im na prag doći dva nepozvana gosta.

- Mijo je zamolio Gorana i mene da dođemo posjetiti djevojke u vilu, da ih malo bolje upoznamo i da donesemo svoj sud o njima - kazao je Mijin otac Predrag, koji će večeras imati priliku razgovarati sa svim kandidatkinjama te će ih pitati vrlo škakljivo pitanje - Jeste li se zaljubile? Uz Mijina oca, stići će i njegov prijatelj i kolega Goran.

Foto: Promo

- Dolaze dva muškarca za koja ne znam tko su - kazala je Emily iznenađeno kada je ugledala posjetitelje, a ostale djevojke ostale su također šokirane njihovom pojavom. Kako će djevojke reagirati na iznenadnu posjetu i koja će biti procjena tate Gospodina Savršenog, ne propustite pogledati večeras u 20 sati na RTL-u.

Podsjetimo, na zadnjoj ceremoniji ruža jedino su bile sigurne Mihaela i Julie. Prva je ružu dobila Barbara, a uslijedile su Nikolina, Anita, Nuša, Emily i Andrea dok za Silviju više nije bilo ruže! Potom ju je Mijo pozvao da dođe pred njega, uhvatio ju je za ruke i pitao: "Uzimaš li ovu ružu?" koju je izvukao iz sakoa, poljubio je i zagrlio. "Koji si ti gad", komentirala je kroz smijeh.

Ključne riječi

Komentara 1

MA
MarinVD
13:17 30.09.2019.

Fred Matić ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije