Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljubav je na selu

Izljevi ljubomore i bijesa iznenadit će dobroćudnog farmera Zvonka

Foto: RTL
1/4
11.10.2017.
u 14:30

Kandidatkinje su se odlučile poslužiti svim sredstvima kako bi impresionirale farmere i osvojile njihova srca

Strasti u 'Ljubav je na selu' ne jenjavaju, a svaka kandidatkinja odlučila je uzeti stvari u svoje ruke i boriti se svim mogućim sredstvima za svog farmera.


 

Djevojke će ozbiljno shvatiti svoje farmere tek kada vide da će morati napustiti idilična imanja na kojima trenutno borave. Stoga su se odlučile pokazati u najboljem mogućem svjetlu. No, to svakoj baš i neće poći za rukom! Nikolina će u naletu bijesa i ljubomore početi vikati na Danijelu, koja je jedva uhvatila pet minuta nasamo sa Zvonkom.

Njegov brat Danijel morat će donijeti odluku koja od njegovih cura odlazi iz Popovaca, a Vinko će 'tugovati' za bolesnom Marijom u društvu Rayne i Davorke.

Marina će svoje momke iznenaditi 'zračnim izletom' dok će kod Zorana već u rano jutro Sanja dobiti slom živaca. Andre će Sonju i Ružu impresionirati još jednom  osobinom, a naziru li se u zraku već i ljubavni leptirići, gledatelji će saznati večeras od 20 sati na RTL-u!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije