Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sjećate li se njega?

Glumac iz 'Zabranjene ljubavi' traži cimera preko oglasnika: 'Bitno da drži do higijene'

Foto: Facebook
1/8
19.01.2021.
u 08:00

Mario je u prvoj hrvatskoj sapunici prvi tumačio lik Leona Bauera, sina modne kreatorice Lidije i sitnog kriminalca Roberta Denone. U početku serije bio je u ljubavnoj vezi s Petrom Novak, a nakon par tjedana Leon je otkrio Petri kako je homoseksualac

Mario Mohenski, koji je ulogu ostvario u seriji 'Zabranjena ljubav', ovih je dana privukao pozornost oglasom u kojem traži cimera. Mohenski je oglas postavio na Facebook stranici Zagrebačkog oglasnika u nadi da će što prije pronaći osobu s kojom će dijeliti dom.

- Tražim cimera/cimericu, nekoga tko je uredan, kome je higijena bitna i nema problema sa mini pesima (Maltezer) te preferirano može imati malog pesa! Prostor, susjedstvo je pet friendly, a i okolica oko ulaza savršena za šetnje ljubimaca. Luks moderno uređen i skroz prozračan stan, kao podgalerija u Dugavama ima 87 kvadrata, dvije zasebno sređene sobe, od kojih jedna, ona namijenjena za cimera/ cimericu, sadrži veliki crni 104 cm FHD LCD, kućno kino, stol, dva nova kreveta ( 200 x100) koja se mogu spojiti, veliki ormar s nekoliko ogledala, te je veličine 23 kvadrata - započo je Mario.

Foto: Daniel Pavlić

Otkrio je i da moderan stan pruža kompletnu komociju. - Osim moderna pokućstva, udobnosti, ima opcionalno i beščujnu automatsku klimu koja dodatno grije ili po potrebi hladi prostor, od multimedije smart tv, Alexu, Google assitnet, brzi optički internet = 200 mb/s, uz sve nevedno prije, tu je kupona s tuš podnicom ( 70x70 ), veš mašinom, odvojeni WC., i sve što Vam dodatno može pasti na pamet! Također uz stan dolaze i dva privatna parking mjesta, od kojeg je jedno parking mjesto uvijek slobodno, naravno navodim u slučaju da ste mobilni. Doslovno 20 metara od ulaza je DM, već 50 metara dalje kiosk s radnim vremenom do 23.00 i jedan koji radi cijelu noć, 11 odličnih kafića ( Lock Down ), 1 odlična pečenjara, pivnica ( Lock down ), 2 pekare, 2 dućana mješovite robe, frizeraj itd.... Također oko zgrade, svakih 8 min. prolaze tri busne linije, dvije za Glavni kolodvor te jedna za Črnomerec - istaknuo je bivši glumac.

Foto: Daniel Pavlić

-Može minimalno mjesec dana, može i dva, tri, nakon čega možemo složiti ugovor, te može i prijava na novu adresu, naravno kako bi sve bilo po PSu. Vaš trošak, apsolutno za sve je 2300 kn., fiksno! - zaključio je Mohenski.

Inače, Mario je u prvoj hrvatskoj sapunici prvi tumačio lik Leona Bauera, sina modne kreatorice Lidije i sitnog kriminalca Roberta Denone. U početku serije bio je u ljubavnoj vezi s Petrom Novak, a nakon par tjedana,  Leon je otkrio Petri kako je homoseksualac. Ulogu Leona Mohenski je igrao sve do kraja 2004. godine kada je istu preuzeo Marin Knežević. Mohenski je poznat i po vezi s pjevačicom Anitom Kolovrat, znanom i po umjetničkom imenu Narany, koja je ujedno i bivša supruga HRT-ovca Ivice Đuzela.

Foto: Daniel Pavlić

Komentara 1

Avatar patkovic
patkovic
09:00 19.01.2021.

ako je bivši čim se sad bavi, da nije ifluneser?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije