Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nezgoda na setu

Izbjegnuta tragedija! Tom Cruise spasio kamermana da ne padne s vlaka

Foto: profimedia
1/10
25.04.2021.
u 22:30

Tragedija, ali i nepotrebne ozljede izbjegnute su upravo zahvaljujući slavnom glumcu koji je odmah pritekao u pomoć kamermanu i pružio mu ruku kako ne bi pao s vagona.

Slavni holivudski glumac Tom Cruise trenutno u Velikoj Britaniji snima sedmi nastavak filma 'Nemoguća misija', a jedna od akcijskih scena mogla je završiti kobno.

Naime, jedan od kamermana u želji da ulovi što bolji kadar popeo se na vlak s kojeg je zamalo pao. Tragedija, ali i nepotrebne ozljede izbjegnute su upravo zahvaljujući slavnom glumcu koji je odmah pritekao u pomoć kamermanu i pružio mu ruku kako ne bi pao s vagona. Ovaj herojski čin ovako velike zvijezde iznenadio je mnoge. Tim više što se proteklih mjeseci dosta pisalo o njegovoj teškoj naravi na setu. U prosincu prošle godine na londonskom setu vikao je i ekipi filma prijetio otkazima zbog propusta u sigurnosnim anti-covid protokolima za snimanje filmova.

Foto: profimedia

Cruise je naime ekipi filma zamjerao propuste socijalnog distanciranja i drugih pravila koja omogućavaju snimanje filmova tijekom pandemije koronavirusa. "Razumijete li odgovornost koju imate? Jer ja ću se pozabaviti vašim razlogom. A ako ne možete biti razumni i ne mogu se nositi s vašom logikom, otpušteni ste", vikao je na njih Cruise. Sedmi nastavak filma svjetlo dana trebao bi ugledati u studenom 2021. 

Inače, "Mission: Imposible" jedna je od najvećih franšiza u Hollywoodu, a posljednji film iz 2018. na svjetskim je blagajnama uprihodio više od 791 milijun američkih dolara.

VIDEO Pogledajte Večernjakovu desetku s Nikom Turković

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije