Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POVODOM HALLOWEENA

Najbolji svih vremena: Jesu li i vama ovi horori utjerali strah u kosti?

Foto: Promo
1/3
31.10.2018.
u 16:39

Od "Halloweena" do "naslijeđenog zla": ovo je naš izbor nastrašnijih filmova

Ključne riječi

Komentara 10

Avatar Anti-NWO
Anti-NWO
17:29 31.10.2018.

Alo, sotonjare iz "Večernjeg lista",danas je večer uoči velikog katoličkog blagdana Svih Svetih, a ne "Noć vještica"!..poštedite mrtve i svete barem ovih par dana i odj....te u koracima lagano!

Avatar HKNKRZ
HKNKRZ
18:02 31.10.2018.

Zašto nas svi zatrpavaju vijestima sa američkim “blagdanom”? Šta to mi imamo sa Hallowenom ? Kod nas se to nikada nije obilježavalo. Ne samo kod nas, nego ni u cijeloj Europi. Glupost kao što su Halloween popusti u trgovinama ili ovakve objave Večernjeg ne pripadaju našem kontinentu. Kod nas se uvijek obilježavao blagdan Svih Svetih, a sljedeće mačkare su u drugom mjesecu. Ne zanimaju nas Američke gluposti !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije