Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dolazi beba

Izabel Kovačić pokušala trudnički trbuščić pokriti torbicom, no nije joj uspjelo

Foto: Instagram
1/7
03.10.2020.
u 12:55

No, u zadnje vrijeme ga sve više pokazuje, a ovaj put je odjenula izrazito usku haljinu. Pokušala je prekriti trbuh torbicom, no kako je u zadnjim mjesecima trudnoće, nije joj baš uspjelo.

Poduzetnica Izabel Kovačić supruga našeg nogometnog reprezentativca Matea Kovačića na početku trudnoće je često skrivala svoj trbuščić, te nosila jako široku odjeću.

No, u zadnje vrijeme ga sve više pokazuje, a ovaj put je odjenula izrazito usku haljinu. Pokušala je prekriti trbuh torbicom, no kako je u zadnjim mjesecima trudnoće, nije joj baš uspjelo. Pratitelji su pohrlili pohvaliti izgled mlade trudnice.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

"Divna si", "Prekrasna si trudnica", "Obožavam taj trudnički trbuščić", "Zgodna mama", "Ljepotice", pisali su joj. Javila joj se i pjevačica Franka Batelić koja joj je u komentarima ostavila emotikone srca.

Sredinom lipnja Kovačići su proslavili treću godišnjicu braka, a njihova ljubav počela je prije deset godina. U istoj crkvi u kojoj su izrekli svoje sudbonosno da Mateo i Izabel su se i upoznali. U crkvi sv. Antuna Padovanskog u Sesvetskim Selima naš reprezentativac je bio ministrant, a Izabel je pjevala u zboru. Nakon potresa koji je pogodio Zagreb Kovačići su iz Londona, gdje Mateo igra za Chelsea, stigli u našu metropolu kako bi bili uz svoje bližnje i veći dio karantene proveli su u Zagrebu.

 

 

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar Dara iz Jasenovca
Dara iz Jasenovca
13:38 03.10.2020.

Korisna ljudskoj zajednici.Novinaru,svaka ti čast.

NO
Norway
18:07 03.10.2020.

Lijepa ❤️

MA
marli
13:58 03.10.2020.

Koga briga

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije