Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
slavili

Izabel Kovačić podijelila emotivnu snimku malenog Ivana i Luke Modrića nakon pobjede nad Brazilom

Foto: Instagram
1/9
11.12.2022.
u 15:18

Mateo Kovačić je Ivana podigao u naručje te izgrlio, a potom je do njih došao i kapetan Luka Modrić koji je malenom Ivanu i krsni kum. Luka je s oduševljenjem zagrlio Ivana te mu dao pusu, a zatim je zagrlio i Matea.

Suprugu našeg nogometaša Matea Kovačića (28), Izabel Kovačić (29) već smo imali priliku na nekoliko utakmica vidjeti na tribinama u društvu njihovog sina Ivana. Izabel je tako uhvaćena kako sa sinom prati događanja na terenu, a pokazala je i kako su provodili vrijeme između utakmica u Kataru. Mama i sin tatu Matea i naše vatrene došli su podržati i na utakmici protiv Brazila, a nakon naše pobjede Mateo je, kao i drugi reprezentativci, svog sina pozvao na teren.

Mateo je Ivana podigao u naručje te izgrlio, a potom je do njih došao i kapetan Luka Modrić koji je malenom Ivanu i krsni kum. Luka je zagrlio Ivana te mu dao pusu, a zatim je zagrlio i Matea. Potom je i Luka krenuo rukom pozivati svoju djecu na teren. Izabel je cijeli prizor snimila i podijelila na svojem Instagram storyju te mnoge raznježila.

Foto: Instagram screenshot
Podsjetimo, Luka i Mateo jako su dobri prijatelji i van terena, a često se druže i njihove supruge. Čini se i kako je Luka blizak s malenim Ivanom. 

Nakon krštenja sredinom srpnja prošle godine i Luka i Izabel podijelili su neke fotografije s tog događaja. Luka nije skrivao koliko je počašćen novom ulogom.

- Ponosni kum – napisao je tada pored zajedničke fotografije.

Inače, maleni Ivan rodio se 2020. godine, a Mateo i Izabel vjenčali su se 2017. u župnoj crkvi u Sesvetskim selima gdje su se i upoznali. 

VIDEO Ivana Knoll u Dohi je proslavila novi uspjeh: 'Hejteri kako će te sad spavati?'

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije