Naslovnica Showbiz TV

Iza talentiranog plesača u Supertalentu krije se tužna životna priča: ''Ovo je za njih...''

– Ne mogu opisati koliko mi nedostaju i neprestano mislim kako bi bilo da su s nama, bi li bili zadovoljni i bi li ostvarili svoje snove. Zato želim biti najbolja moguća verzija sebe, zbog njih i svih onih koji nisu uspjeli ostvariti svoje snove, a naročito zbog onih koji nisu uspjeli odživjeti svoj život – kazao je Hrvoje.
07. listopada 2019. u 12:42 3 komentara 7397 prikaza
Hrvoje Vekić
Foto: Nova TV
Pogledajte galeriju 1/5

Hrvoje Vekić, talentirani plesač iz Šibenika, oduševio je žiri Supertalenta koji mu je dao sva četiri glasa ''da'' za prolazak u polufinale. Plesom se bavi od desete godine, kada ga je impresionirao Michael Jackson, čiji je ples pokušao kopirati. No s vremenom je razvio svoj vlastiti stil koji je prezentirao na Supertalentu. 

kritike supertalenta Gledatelji oštro o bakama iz Ljubuškog: 'Sramota za ovu emisiju'

– Nastupom sam zadovoljan, a reakcijama žirija i više sam nego zadovoljan. Ne mogu opisati koliko sam zahvalan na tome što su me prihvatili i što im se nastup svidio jer njihovo ''da'' dovelo me korak bliže ostvarenju mojih snova – kazao je Hrvoje za Dnevnik.hr.
Njegov nastup bio je tim posebniji što ga je posvetio majci i bratu, koje je, nažalost, izgubio. Majka mu je poginula kada je imao tri godine, a ostao je i bez brata koji je imao tek 18 godina.

rasplakala sve Rekli su joj da još neće dugo živjeti, no Stella ne odustaje: ‘Vjerujem da ću ozdraviti i pjevati u Americi’

– Ne mogu opisati koliko mi nedostaju i neprestano mislim kako bi bilo da su s nama, bi li bili zadovoljni i bi li ostvarili svoje snove. Zato želim biti najbolja moguća verzija sebe, zbog njih i svih onih koji nisu uspjeli ostvariti svoje snove, a naročito zbog onih koji nisu uspjeli odživjeti svoj život – kazao je Hrvoje poručivši mladim plesačima da slijede svoje snove i naprave prvi korak. Dodao je da se upornost isplati, a Supertalent je idealna platforma za to. 

VISERA
EU FONDOVI
Inovacije: Radimo na razvoju robota koji će mnoge poštedjeti zamornog pretipkavanja podataka
 • liliZG:

  Sretno!

 • Avatar nemam-pojm@
  nemam-pojm@:

  Traži se super talent a ne paraolinpijac, osobne životne tragedije, invalidnost, hendikepi stavljaju žiri pred svršen čin. Meni s druge strane ekrana stvara empatiju

 • Avatar patkovic
  patkovic:

  nisu to tvoji snovi nego od organizatora i njegove zarade na sms porukama , tebe će sam usmjeriti na krivi put