Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bivši skijaši

Ivica Kostelić i supruga blizanke već su upoznali sa snijegom: Predivan dan

Foto: Borna Filić/Pixsell, Marko Lukunić/Pixsell
1/7
20.10.2020.
u 22:00

Elin je podijelila fotografiju snimljenu na snježnim padinama, a na slici su dječja kolica s blizankama Janom i Katom.

Bivši skijaši Elin i Ivica Kostelić od malena svoju djecu vode na snježne padine, pa su tako i njihove sedmomjesečne blizanke Jana i Kate nedavno uživale na snježnim vrhovima gdje su ih odveli mama i tata. Elin je na Instagramu objavila fotografiju snimljenu na snijegu u planini a fotografiji su blizanke u dječjim kolicima dobro zamotane dekicama na kojima su ispisana njihova imena i napisala je: Predivan dan.

Blizanke Jane i Kate rodila su u ožujku u Petrovoj bolnici nedugo prije potresa, a Elin i Ivica imaju i dva starija sina Ivana i Leona koji su već vješti na skijama.

- Sve je divno prošlo, posebno zahvaljujemo liječnicima i osoblju u Petrovoj bolnici koji su cijelo vrijeme bili izuzetno brižni i profesionalni, i u ovo zaista izazovno doba, dali sve od sebe da porod prođe u najboljem redu. Elin je rodila prema predviđenom terminu, što je rijetko običaj kada mame nose blizanke, no drago mi je da je sve dobro jer je pred kraj dosta teško podnosila trudnoću. - rekao nam je Ivica nakon što su mu se rodila kćeri.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Komentara 2

CH
Chazary
01:06 21.10.2020.

Moradoh nekoliko puta pročitati naslov da ga shvatim...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije