Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Masterchef

Ivanko: Ma neka idem doma, fale mi žena, djeca i brod!

Ivanko (1)
Foto: Nova TV
1/5
08.04.2011.
u 23:17

Simpatični ljubitelj mora i hrane kaže da njegovo izbacivanje iz emisije nema veze s njegovom kuhinjom

Iako je sinoć nakon ispadanja iz emisije Masterchef izjavio da je sve to igra, simpatični Makaranin Ivanko Rebić ipak ne može sakriti gorak okus zbog pomalo nepravednog izbacivanja iz showa. Naime, kada su se dojmovi slegli, Ivanko je priznao da u Masterchefu izbacivanje i nije u nekoj korelaciji s kuhinjom.

– Tu je bitnija ona druga “kuhinja” koja nema veze s hranom – ciničan je Ivanko, ali odmah dodaje: – Osjećam se vrlo dobro bez obzira što su moji glasovali protiv mene, ide mi se doma, fale mi žena, djeca i brod.

Na pitanje što misli zašto su glasovali protiv njega, rekao je s osmijehom: – Mislim da sam im posljednji put napravio loš rižoto od liganja. Ili možda nisam dobro izrezao kapulu na kockice. Mislim da je zato – smije se uvijek dobro raspoloženi 50-godišnji ribar.

U Masterchefu je, kaže, naučio dosta korisnih stvari te upoznao divne ljude. Ne vjeruje da se ikome zamjerio i priznaje da mu je ovo mu bilo jedno pozitivno životno iskustvo. Ipak, naglašava da mu njegovi kolege iz showa neće nedostajati.

Najdraži od svih kandidata mu je Šime, kojega je pozvao da ovoga ljeta bude gost njegovoj obitelji u Makarskoj. Plan mu je u sljedećih 15 dana dobro se odmoriti i ne raditi ništa.

– Radujem se odlasku kući – kaže Ivanko i dodaje da nema svog favorita u showu jer su svi “šuplji” u nekom segmentu kuhanja, a za Masterchefa, po njegovu mišljenu, moraš biti kompletan.

Ključne riječi

Komentara 1

MA
mamba64
00:23 09.04.2011.

Koji je sad ovaj redikul i odakle se pojavija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije