Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije to očekivala

Ivankina poruka na Twitteru za Dan žena izazvala je burne reakcije

Foto: Reuters/Pixsell
1/7
09.03.2018.
u 12:23

Njeni pratitelji na društvenoj mreži poručili su joj kako je licemjerna i da nema pojma o borbi žena jer joj je sve servirano na zlatnom pladnju.

Ivanka Trump našla se na meti kritičara zbog objave na Twitteru u povodu Dana žena.

Kći američkog predsjednika Donalda Trumpa na Twitteru je napisala sljedeće: "Danas slavimo ženska postignuća, prošla i sadašnja, zalažemo se da ženama omogućimo da ostvare svoj gospodarski potencijal za naraštaje koji dolaze. Kada žene napreduju, svi postižemo uspjeh."

 

 

Iako je ton ove poruke bio optimističan, njeni pratitelji i korisnici ove društvene mreže nisu najbolje reagirali na nju i većina je ocijenila kako je 36-godišnja Ivanka jako licemjerna.

"Ivanka, ti si licemjerna i nedostaje ti svijesti o stvarnosti i to je zbilja jadno", piše u jednom komentaru. U drugom su joj sugerirali da napusti  Washington i vrati se u New York jer radi budalu od sebe lažnom brigom za žene.

"Tebi nije stalo do žena, tebi je stalo do novca", piše pak u drugom komentaru. Osvrnuli su se korisnici i na njeno bogatstvo i način na koji je postigla određene stvari u životu.

"Što ti možeš znati o snazi žena. Tebi je sve servirano na zlatnom pladnju. Nemaš razumijevanja kroz što žene prolaze svaki dan kako bi preživjele. Vrati se u svoj toranj", pisalo je u jednom komentaru.

1/16

Komentara 6

RI
Rizlman
13:18 09.03.2018.

Objava joj je sasvim normalna, a u ovim komentarima koje je večernji izdvojio ja vidim samo jal i zavist. Meni osobno nikad nije žao što drugi imaju, nego mi je žao što ja nemam toliko, ali s druge strane može biti i gore pa dok se gura dobro je.

Avatar Verbalni_delikt
Verbalni_delikt
13:34 09.03.2018.

Bitno da Hollywood zna sve o tome

DI
Direkt
12:27 09.03.2018.

Ne možeš narodu ugodit.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije