Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Showbiz Estrada

Lanina poruka: Ni lobiranje ni pare ne mogu kupiti naše mjesto

U povodu jučerašnjeg Dana žena, pjevačica Lana Jurčević napisala je dirljivu poruku.
09. ožujka 2018. u 10:09 2 komentara 642 prikaza
Lana Jurčević
Foto: Janko Janić
Pogledajte galeriju 1/5

Lana Jurčević jučer je na profilu na Instagramu napisala posvetu svim ženama, a posebno je u ovom statusu u povodu Dana žena istaknula svoje drage kolegice Severinu, Ninu Badrić, Vannu, Danijelu Martinović, Jelenu Rozgu, Maju Šuput, Indiru Levak i Lidiju Bačić. U statusu je istaknula kako se divi svojim kolegicama i njihovoj ustrajnosti i svim uspjesima koje su postigle. 

Novi izgled Pogledajte promjenu Sandre Perković, osvježila je usne

"Uvijek sam se ponosila činjenicom da većinu moje publike čine djevojke, mlade žene i žene. Više od deset godina na sceni dalo mi je privilegij da odrastamo zajedno i toliko vas je još uvijek tu uz mene. Hvala svim ženama koje me prate i koje nisu odustale od mene, imam vam još toliko toga pokazati i reći. Sretan nam naš dan!!! Koliko god smo s vremenom sve neovisnije, pomičemo brda i doline, samoinicijativne smo, hrabrije, poduzetnije, toliko nam je s druge strane i teže jer naša mala leđa moraju toliko toga nositi i zato se trebamo podupirati. Vjerujte, za svaku od nas postoji mjesto koje nam je namijenjeno."

 

 

(SWIPE) Uvijek sam se ponosila činjenicom da većinu moje publike čine djevojke, mlade žene i žene. Više od 10 godina na sceni, dalo mi je privilegiju da odrastamo zajedno i toliko vas je još uvijek TU uz mene. Hvala svim ženama koje me prate i koje nisu odustale od mene, imam vam još toliko toga pokazati i reći :) Sretan nam naš dan!!! Koliko god smo s vremenom sve neovisnije, pomičemo brda i doline, samoinicijativne smo, hrabrije, poduzetnije, toliko nam je s druge strane i teže jer naša mala leđa moraju toliko toga nositi i zato se trebamo podupirati. Vjerujte, za svaku od nas postoji mjesto koje nam je namijenjeno. Želim i ženama iz svog posla reći da im se divim na ustrajnosti i svim uspjesima, prošlo je po 10 i 20 godina truda i ne odustajanja. Podnošenja svih priča, zatvaranja vrata... Bože moj i ponekih vlastitih grešaka. Ali tko je bez grijeha, nek baci kamen prvi. Niti jedna veza, lobiranje, kampanja, medijsko silovanje, ispiranje mozga niti pare ne mogu kupiti naše mjesto u srcima ljudi. Pogotovo ne na tako duge staze, ali dovoljna je samo jedna stvar da te poljulja i da odustaneš, a ipak smo sve tu - jer se borimo za ono što volimo raditi. Zbog onog što dobivamo od vas, tu energiju i motivaciju. Zato girl power na najjače i IDEMOOOO! (Stiže još jedan post i slike, nije stalo sve u ovaj). TAG ZENE KOJIMA SE VI DIVITE

A post shared by Lana Jurcevic (@lana_jurcevic) on

 

"Želim i ženama iz svog posla reći da im se divim na ustrajnosti i svim uspjesima, prošlo je po 10 i 20 godina truda i neodustajanja. Podnošenja  svih priča, zatvaranja vrata... Bože moj i ponekih vlastitih grešaka. Ali tko je bez grijeha, nek baci kamen prvi. Niti jedna veza, lobiranje, kampanja, medijsko silovanje, ispiranje mozga niti pare ne mogu kupiti naše mjesto u srcima ljudi. Pogotovo ne na tako duge staze, ali dovoljna je samo jedna stvar da te poljulja i da odustaneš, a ipak smo sve tu – jer se borimo za ono što volimo raditi. Zbog onog što dobivamo od vas, tu energiju i motivaciju.  Zato girl power na najjače i idemo!" napisala je Lana u ovom statusu koji su pohvalile i lajkale njene kolegice. 

Lana Jurčević
1 / 13
Pjevačica Lana Jurčević
‘Crazy’ će osvojiti Europu? Zrinko Tutić: Podržavam Franku, pjesma je odlična Lidija Bačić Atraktivna Splićanka Lidija Bačić pokazala veliku promjenu: Evo kako sada izgleda ima svoj stil 30 fotografija Nives Celzijus – atraktivna i svestrana dama naše estrade
A1
BRZINA JE VRLINA
3 razloga zašto je 5G tehnologija bitna za budućnost gaminga