Naslovnica Showbiz Zvijezde

Ivana Vida ljuta zbog računa za vodu koju nije koristila

- Napisali ste mi litaniju, a niste ništa pametno rekli. Ako sam napisala da u zgradi cijev nigdje nije pukla, da voda iz kotlića ne curi i da sedmi mjesec nisam boravila apsolutno niti jedan dan u stanu, postavlja se pitanje koga vi pravite budalom - pitala je Ivana Vodoopskrbu
11. rujna 2018. u 16:42 13 komentara 16115 prikaza
Ivana Vida
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/2

Ivana Vida, supruga hrvatskog nogometnog reprezentativca Domagoja Vide i bivša kraljica Hrvatske, požalila se danas na društvenoj mreži na visok račun vode, pišu 24 sata. 

Ivana Vida HUMANA GESTA Ivana Vida pomogla teško bolesnoj djevojčici

- Provjeravajte svoje račune za vodu jer ovo što oni rade je teški bezobrazluk. Dobrodošli u Hrvatsku gdje račun za vodu koju nisi koristio iznosi 691,66 kuna. E, Hrvatska moja, prevaro - napisala je Ivana i priložila mailove koje je slala Vodoopskrbi i odvodnji u Zagrebu. 

- Napisali ste mi litaniju, a niste ništa pametno rekli. Ako sam napisala da u zgradi cijev nigdje nije pukla, da voda iz kotlića ne curi i da sedmi mjesec nisam boravila apsolutno niti jedan dan u stanu, postavlja se pitanje koga vi pravite budalom - pitala je Ivana Vodoopskrbu i dodala kako je račun za kolovoz bio 80,07 kuna, pa joj nikako nije jasno kako je mjesec dana prije mogao biti puno skuplji. 

Ivana Vida TRAŽE POZAJMICE Supruga vatrenog: zavrnite rukave i radite... i moj muž krvavo zarađuje svoj/naš novac

- Ako je pukla cijev i ovo sve što vi navodite da bi moglo biti pitanje je sljedeće: 'Zašto je račun za osmi mjesec 10 puta manji?' Bilo bi logično da je sličan računu od prethodnog mjeseca. Izvolite izaći na teren i provjeriti stanje brojila jer ovaj račun od 691,66 kuna za sedmi mjesec neću i ne želim platiti - upozorila je nogometaševa supruga i dodala kako će ako treba i na sud.

Ivana Vida Ivana Vida Supruga vatrenog otkrila što je operirala na sebi, ali i da nema kućnu pomoćnicu

Pogledajte video: Poznate Hrvatice pokazale su kako izgledaju bez šminke

Digitalna komora
Digitalna komora
Poduzetnici, odsad ključne informacije doznajte klikom miša
 • Avatar Peterančan
  Peterančan:

  Ako nemate kaj pametnije za pisati rađe objavljujte prazne stranice.

 • večernjamaglica:

  Pišite o redovima u bolnici,čekanju na toplice od 6 mjeseci,o HZZo-u koji sve odbija,a posluje s enormnom dobiti.Imate bar danas toliko materijala o nelogičnostima I jadu u ovoj državi,a vi o njenom računu za vodu.ŠTO NISTE INTERVJUIRALI SVAKOG DELOŽIRANOG ZBOG LIHVARSKIH KREDITA

 • USA:

  Dakle nikad u povijesti nije napisano vise beznacajnih clanaka koji ljude tjeraju na povracanje od clanaka koje retard...ni urednici ovog novinskog sh..ita svakodnevno plasiraju o jednoj plastificiranoj nuli kao sto je ova.