Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Memoari bivše supruge

Ivana Trump piše knjigu u kojoj otkriva kako je odgojila djecu predsjednika Amerike

Ivana Trump
Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL
1/5
16.03.2017.
u 15:01

Prva supruga Donalda Trumpa kaže kako je knjigu odlučila napisati jer je dobila brojne pohvale na račun odgoja Donalda, Erica i Ivanke

Ivana Trump, prva supruga Donalda Trumpa piše memoare u kojima će glavna tema biti odgoj njene i Donaldove djece. Izdavač knjige Gallery Books u priopćenju medijima navodi kako će knjiga biti objavljena u rujnu te da donosi priču o majčinstvu i snazi. 

Otkako je Trump postao predsjednik Amerike njegova i Ivanina djeca su još više u centru medijske pažnje, a najveće zasluge za njihov odgoj pripadaju Ivani koja vjeruje da ih je naučila najvažnije životne lekcije o poštenju, odanosti i integritetu. 

Donald i Ivana rastali su se 1992. godine i to zbog njegove afere s Marlom Maples za koju se kasnije i oženio.

Izdavač je naglasio kako knjiga nema politički kontekst i neće biti kritična prema predsjedniku Trumpu.  Ivana u priopćenju medijima povodom objave knjige kaže da su njene odgojne metode bile čvrste ali i ispunjene majčinskom ljubavi, a knjigu je odlučila napisati jer je dobila puno pohvala o odgoju djece, prenosi The Guardian.

- Naučila sam moju djecu da cijene novac, da ne lažu, ne varaju i da ne kradu. Naučila sam ih i druge vrijednosti koje ću objaviti  u knjizi "Odgajanje Trumpovih" u kojoj će biti objavljene i istinite priče iz djetinjstva moje djece Donalda, Erica i Ivanke - rekla je Ivana. 

Iako se od Trumpa rastala burno, a on ju je kasnije i tužio, Ivana je podržala njegovu predsjedničku kampanju. 

>>Ivana Trump moli bivšeg supruga: Pošalji me u rodnu Češku kao veleposlanicu

>>Ivana Trump: Imam prekrasna sjećanja na ljeta u Hrvatskoj, veselim se dolasku u Rovinj​

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije