Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dugo su radili zajedno

Ivana Paradžiković shrvana zbog smrti kolege Mislava Bage: 'Zvala sam ga jutros da mi kaže da je to grozna izmišljotina'

Foto: Pixsell kolaž
1/11
18.08.2022.
u 13:29

Vijest o smrti novinara jutros je mnoge rastužila. Ivana Paradžiković i Mislav Bago godinama su radili za istu televizijsku kuću, te je voditeljicu i novinarku posebno pogodila smrt kolege.

Televizijsku voditeljicu i novinarku Ivanu Paradžiković potpuno je shrvala smrt kolege urednika i novinara Mislava Bage, koji je umro danas u 49. godini. Godinama su zajedno radili na Novoj TV, a Ivana je otkrila da ga je još jutros zvala i pisala mu poruke dok nije dobila potvrdu da je stvarno preminuo. 

- Zvala sam ga jutros da mi kaže da je to grozna izmišljotina. Zvala i zvala... Pisala poruke... I onda sam dobila potvrdu da je stvarnost, a ne neki ružan san iz kojeg ću se probuditi... - Izjavila je Paradžiković za Slobodnu Dalmaciju

- Mislav je bio jedan od rijetkih koji je bio tu za mene kad mi je bilo teško. Nazvao me da mi kaže da je tu ako ga trebam... Ohrabrio me da se ne bojim... Da će sve biti okej - dodala je voditeljica i novinarka i nastavila:

- Brinuo se za djecu u redakciji, studente koji bi preplašeni bili bačeni u žrvanj. Nikad se nije uzvisivao, uvijek je za sve bio dostupan. Kolega, prijatelj. Nikada o drugima nije ružno pričao, čak korio druge koji su to radili... To nije lijepo, rekao bi... Pa to su naše kolege. Kakva neizreciva tuga.

Podsjetimo, vijest o iznenadnoj smrti novinara jutros je mnoge rastužila. 

- Mislav je ostavio neizbrisiv trag na hrvatsko novinarstvo, ali i na našu redakciju. Bio je omiljen kolega i urednik, uvijek spreman pomoći. Od Mislava smo svi puno učili i divili se njegovoj strasti prema poslu, uvijek s nekom novom idejom, uvijek korak dalje. Njegov prerani odlazak veliki je gubitak za sve nas - kazala je Ksenija Kardum, direktorica Informativnog programa Nove TV.

 

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije