Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pozirala na stijenama

Ivana Paradžiković otvorila sezonu kupanja! Skočila u ledeno more na bajkovitoj lokaciji

Foto: instagram
1/16
25.05.2022.
u 13:24

Ivana u Dubrovnik dolazi svaka dva tjedna, jer tamo radi kao nastavnica na fakultetu. Tijekom posljednjeg posjeta odlučila je iskoristiti toplo vrijeme za ovogodišnje prvo kupanje.

Televizijska novinarka, urednica i voditeljica Ivana Paradžiković (41) svojim pratiteljima na Instagramu je otkrila da je otvorila sezonu kupanja. Paradžiković je pratitelje razveselila predivnom fotografijom s jedne poznate bajkovite lokacije u dubrovačkom akvatoriju, s otoka Lokruma.

- Samo par trenutaka poslije ovog zena, skočila sam za tinejdžerima u ledeno more. Prvo ovogodišnje kupanje na 18 -  napisala je Ivana koja je pozirala na stijenama u bijelom jednodijelnom kupaćem kostimu. U komentarima su brojni istaknuli svoje oduševljenje. ''Predivno“,“Malo uživanje“, glasili su neki od komentara. Neki su joj uputili i komplimente. ''Magična ženo“, pisali su. 

Inače, Ivana često boravi u Dubrovniku, a razlog tome otkrila je u siječnju. Naime, autorica emisije 'Lice pravde' na Una TV-u predaje na fakultetu, točnije na Sveučilištu u Dubrovniku. Ondje radi kao vanjska suradnica na Odjelu za komunikologiju; na preddiplomskom studiju Mediji i kultura društva na kojem sudjeluje u izvedbi kolegija Istraživačko novinarstvo. Raditi je počela sredinom veljače, a tamo odlazi svaki drugi vikend.

- Dobar dan, ja sam Ivana Paradžiković!'. 'Znamo' - jednoglasno su studenti druge godine Medija i kulture društva pozdravili svoju novu nastavnicu, vanjsku suradnicu na Odjelu za komunikologiju. Želimo joj puno uspjeha u radu sa studentima i veselimo se što je dio UNIDU tima! - objavljeno je na društvenim mrežama Sveučilišta sredinom veljače.

VIDEO Proba Prljavog kazališta za predstojeću turneju

 

Ključne riječi

Komentara 2

BE
bezvrijedanyugodinar
15:37 25.05.2022.

A to je ona koja je napravila halabuku da se Grga ne rodi?

GM
gmižić
15:56 25.05.2022.

Blago nama....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije