Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
romantična objava

Ivana Mišerić objavila nove fotke s dečkom pa nasmijala pratitelje: 'Ne valja sjediti na dvije stolice'

Foto: Karmen Poznić
1/11
22.08.2022.
u 18:42

Ne valja sjediti na dvije stolice- napisala je Ivana u opisu objave. Voditeljica je partneru sjela u krilo u predivnom ambijentu bajkovitog Rovinja, a pratitelji su im poručili da su predivan par.

Radijska voditeljica Ivana Mišerić (36) u posljednjih nekoliko objava pokazala je koliko uživa u godišnjem odmoru u Rovinju, a sada je podijelila nekoliko fotografija sa svojim dečkom, Draženom Kovačićem (34). Ivana je podijelila romantične fotke, a brojni pratitelji odmah su primijetili kako njezin odabranik nije skidao pogled sa zgodne voditeljice.

-Ne valja sjediti na dvije stolice- napisala je Ivana u opisu objave. Voditeljica je partneru sjela u krilo u predivnom ambijentu bajkovitog Rovinja, a pratitelji su im poručili da su predivan par.

Radijska voditeljica se svojim novim odabranikom prvi puta pohvalila u prosincu prošle godine kada je na svojem Instagram profilu podijelila prvu fotografiju na kojoj pozira s dečkom. Uz objavu je kratko napisala 'Moje svjetlo' i dodala hashtag 'sve', a u komentarima su se javili brojni pratitelji koji su paru uputili komplimente. O Ivaninom dečku ne zna se gotovo ništa, a za pretpostaviti je da jako čuva svoju privatnost jer mu je profil na Instagramu zaključan za javnost. 

Inače, Ivana i Dražen unatoč udaljenosti uspijevaju se dovoljno često viđati. Naime, Dražen živi u Istri, a Ivana u Zagrebu.

Mišerić je nedavno oduševila pratitelje elegantnim izdanjem. -Crna haljina je uvijek dobar odabir- napisala je Ivana uz fotografije na kojima je pozirala u midi haljini na jedno rame, a kombinirala ju je s upečatljivim bež sandala s cirkonima brenda Aquazzura čija je cijena oko 7500 kuna odnosno (995 eura) i loknama koje su njezin zaštitni znak. Ispod objave ubrzo su se nanizali brojni komplimenti, a javile su se i poznate Hrvatice.

VIDEO Joli na koncert u Virovitici došao čitav grad

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije