Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mišo Kovač u bolnici

Ivana Kovač: Tata je bio na pretragama i sada je kao dječak

'25.09.2010., Zagreb - Otvorena kazalisna sezona u kazalistu Kerempuh premijernom izvedom predstave Ante Tomica Cudo u Poskokovoj Dragi. Mate Miso Kovac s kcerkom Ivanom.   Photo: Borna Filic/PIXSELL'
'Borna Filic/PIXSELL'
24.11.2010.
u 20:08

Baš kao i lani, 69-godišnji pjevač opet je završio u bolnici zbog redovitih pretraga. Nalazi su uredni, a legenda naše glazbe osjeća se dobro

Vijest da je Mišo Kovač ponovno završio u bolnici brzo se proširila i zabrinula njegove obožavatelje. No sve ih je umirila Ivana Kovač, pjevačica i kći glazbene legende.

– Tata je dobro, sve je u redu. Baš kao i prije godinu dana, bio je na redovitim pretragama. Nalazi su dobri, a tata se osjeća kao dječak – rekla je Ivana.

Legenda naše glazbene scene još je lani imao problema s vrtoglavicama i zujanjem u ušima pa je na nekoliko dana bio hospitaliziran u zagrebačkoj bolnici "Sestre milosrdnice". Iako je tada tvrdio da njegov veliki humanitarni koncert u zagrebačkoj Areni nije upitan, obožavatelji su strahovali za zdravlje omiljenog pjevača. Na portalima su se raspisali kako se Arena otkazuje.

– Dobro sam! Na jednostavnim sam i rutinskim pregledima koji se obavljaju nekoliko dana – srce, pluća..., a kako je osoblje Bolnice "Sestre milosrdnice" fantastično, rekli su mi: – Mišo, ostani dva dana pa ćemo ti sve odjednom napraviti! U Hrvatskoj, čini se, ne smije netko tko je malo poznatiji biti u bolnici na rutinskim pretragama jer će portali odmah napisati da otkazuje Arenu! – smirivao ih je tada Mišo.

Nekoliko dana poslije gotovo tri sata prepunu je Arenu držao na nogama i ponovno dokazao da je neuništiv. Nema te nevolje ili bolesti koja će ga spriječiti da ne stane pred publiku koju nerijetko naziva svojim pratećim vokalom. Mišo, izjavio je jednom, ne treba ni bend iza sebe. Dovoljno mu je da pred sobom ugleda tisuće ljudi, koji od početka do kraja svakoga koncerta, uglas pjevaju s njim. I danas, na pragu osmog desetljeća, živi za glazbu, publiku, pa nema dvojbe da će i dalje puniti dvorane. Nalazi su uredni, pa obitelj i obožavatelji mogu odahnuti.

Ključne riječi

Komentara 9

TA
tatamlata
20:36 24.11.2010.

Imao sam gadnih tegoba i trebao napravit test PSA. Cekao sam dva mjeseca :( Imao sam krvareci madez sumnjiv na melanom, narucili su me za mjesec dana da mi ga uklone. Kad sam doktoru rekao da mogu cekat i trii mjeseca ako mi on garantira da nemam melanom onda me narucio za tri dana. Nalaz sam cekao mjesec dana - na srecu negativan :)

CI
cici14
21:19 24.11.2010.

Ah Jadnik, imao je sve i sje ba o je sve. Trebaš znati kad treba stati.

DO
Dončura
20:26 24.11.2010.

Bravo za medicinsko osoblje dakle ako si poznat ostani dva dana sve ćemo ti napraviti, a ako nisi onda se naručuj u narednih godinu dana da obaviš to isto. Svaka čast Miši čovjek si može platiti i privatne liječnike ali što je sa ostalim ljudima koji su bolesni. To je onaj minijaturni ravnatelj odlučio ne bi li barem tako postao veliki \"visoki\" mislim na rast. Sramota da tako rade mada se to zna a još je veća sramota da se o tome ovako piše kao da svatko može doći i tražiti ostavite me dva dana da obavim kompletne pretrage. Sramota i jad.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije