Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
50 godina karijere

Ivana Kindl: Trema je bila velika, Tereza me gledala iz prvog reda

tereza (1)
Foto: Grgo Jelavić/Pixsell
1/9
29.01.2011.
u 18:15

Dao Bog da svi doživimo karijeru kakvu ima Tereza Kesovija, kažu i čestitaju joj sve generacije.

Sportska dvorana nije bila puna zbog toga što joj neki nisu mogli oprostiti njene koncerte nedavno održane u Novom Sadu i Beogradu, zaključila je Tereza, a prenio Dubrovački tjednik. Diva hrvatske estrade sinoć je na dubrovačkom Gospinu polju održala veliki koncert u povodu pedesete godina karijere.

Jubilarni rođendan s Terezom su proslavili i s njom na pozornici zapjevali brojni kolege, među kojima i Zorica Kondža, Marija Husar, Jacques Houdek, Giuliano, Marko Tolja,... – Osjećala sam veliku tremu, ali i odgovornost jer ne pjevam svaki dan pjesmu Tereze Kesovije. Osim toga, nije mi bilo svejedno jer me Tereza gledala iz prvog reda – puna dojmova priznala nam je Ivana Kindl, koju je zapala čast da otpjeva jednu novu i, kako kaže, grandioznu Terezinu pjesmu "Nauči me".

Gledajući Terezu na pozornici kako i nakon pet desetljeća karijere pršti energijom i emocijama te u 73. godini života izgleda barem deset godina mlađe, Ivana nije mogla ne poželjeti da i nju život tako nagradi. – Tereza mi je, poput nekih drugih starijih kolegica kao što je Jasna Zlokić, inspiracija i uzor. Obožavam tu stariju pjevačku gardu jer se svi znaju odlično zabaviti – kaže Kindl. Njezino mišljenje dijeli i Sandra Bagarić, koja je pjesmu "Stare ljubavi" posvetila upravo njima.

– Dok sam bila djevojka, ni jedan tulum nije mogao početi bez "Prijatelji stari, gdje ste", a i moja djeca danas slušaju Terezu – istaknula je Sandra te dodala: – Dao Bog da svi doživimo takvu karijeru kakvu ima Tereza Kesovija!

Komentara 17

Avatar prckoostajeprcko
prckoostajeprcko
13:52 30.01.2011.

tereza je dvolična i neka peva po srbiji meni više neće a ti Ivana ti i nemaš nikakve pjesme i od tebe nikad pjevačice seka vrati se odakle si došla i ne trabunjaj gluposti !!! možeš proći jedino da pustiš nekakav uradak kao seve ali nisi nekai komad pa neznam koga bi zanimao tvoj uradak!!!!

LI
libero
20:41 29.01.2011.

a što hoće ovaj sa licem ko dječja guzica...?

LE
leptirica11
20:36 29.01.2011.

MALA ti si si baš mogla izabrati i bolji uzor od jedne tereze...a za nju mislim da si je zaj...i ono malo poklonika što je imala svojim \"oprostom\" i svojom lajačinom...žena uopće nije diva!i ne razumijem tko joj se je ikada divio i nazivao ju DIVOM...DIVA MORA BITI-DIVA!!! u pravom smislu te riječi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije