Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 194
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
10 godina na sceni

Ivana Kindl: Ponosna sam jer sam ostala svoja i nisam se prodala

ivana kindl (1)
Foto: pixsell
1/5
09.10.2011.
u 18:23

U klubu Sax 12. listopada pjevačica će održati koncert i promovirati svoj novi spot za pjesmu 'Nisi sam'.

U svom omiljenom zagrebačkom klubu Sax pjevačica Ivana Kindl 12. listopada počastit će svoje prijatelje i obožavatelje koncertom i promocijom novog spota za pjesmu “Nisi sam”. Spot je snimljen ovog srpnja u Zagrebu, a režirao ga je Filip Filaković Philatz. Na pozornici će se Ivani pridružiti Marija Borić i Mario Petreković s kojima se zbližila u showu “Zvijezde pjevaju”.

 

– Postali smo odlični prijatelji, tako da nisam htjela održati ovaj koncert bez Marije i Marija za kojeg znam da će pripremiti neku spačku – kaže Ivana koja intimnim koncertom u srijedu slavi i deset godina svoje karijere.

 

– Naslušala sam se u ovih deset godina pohvala, kritika i savjeta da nešto moram mijenjati. Najponosnija sam jer sam uvijek slušala svoje srce, ostala sam svoja i nikad se nisam prodala. A najljepši kompliment koji sam dobila jest izjava jednog mog prijatelja i novinara: “Pjesme s tvojih albuma soundtrack su mog ljubavnog života” – otkriva pjevačica koja u životu prezire vrlo malo stvari, a jedna su od njih vjenčanja.

 

– Svi me zapitkuju kad ću više pred oltar, no neću tako skoro. Problem je u tome što ne volim vjenčanja i svadbe, takve mi parade nisu nimalo drage. Ne želim taj cirkus u svom životu – zaključuje 33-godišnja Ivana.

Komentara 5

JA
JackRussell
18:57 09.10.2011.

\"Najponosnija sam jer sam uvijek slušala svoje srce, ostala sam svoja i nikad se nisam prodala\" - Nisi se prodala, osim HDZ-u gdje si ispod stola primila sto tisuća kuna....

ST
stomugromova
23:29 09.10.2011.

– Svi me zapitkuju kad ću više pred oltar, no neću tako skoro. Problem je u tome što me još nitko nije zaprosio,inače bih se odavno udala – zaključuje 33-godišnja Ivana.

Avatar Piruška
Piruška
08:54 10.10.2011.

Klasičan primjer hrvatske estrade. Nikada u životu nije prodala ni jednu jedinu kartu za svoj koncert, ali HDZ joj omogučuje konstantnu prisutnost u medijima ! Hrvatske estrada je ogledalo hrvatskog društva !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije