Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bez doma nakon potresa

Ivana Banfić moli za pomoć obitelji koja je ostala bez doma: U šatoru su i hladno im je

Foto: Facebook
1/7
04.01.2021.
u 21:06

Dragi svi, hitno tražim jednu kampicu za obitelj koja je bez doma sa područja pogođenih potresom, napisala je pjevačica na Facebooku.

U potresu koji je u utorak pogodio okolicu Siska i Petrinje mnoge obitelji ostale su bez svojih domova i neki su privremeno rješenje za smještaj trenutno pronašli u šatorima u kojima je jako hladno. Pjevačica Ivana Banfić putem svog Facebooka zamolila je sve za pomoć jednoj takvoj obitelji koja se sada nalazi u šatoru.

- Dragi svi, hitno tražim jednu kampicu za obitelj koja je bez doma sa područja pogođenih potresom. Za sada su u šatoru, hladno im je.. Molim vas da mi se javite u inbox ili na 0914434455.. podijelite dalje - napisala je Ivana koja je u utorak u trenutku potresa jačine 6.2 po Richteru bila 3 kilometra od epicentra. Nedugo nakon potresa Ivana se javila svima na društvenim mrežama i opisala je kako se osjeća i kakvim je prizorima svjedočila. 

- Popadali su nam crjepovi sa krova, sve se urušilo, u kući nisam još bila jer sam u užasnom strahu. Sjedim sa djetetom i mužem u kombiju..Ljudi u Sisku su svi na ulicama, voze ranjene susjede u autima i gepeku, jer hitne pomoći ne stižu doći po sve.. Držite se svi.. Popravit će se sve, ali život nećemo vratiti ako ga izgubimo.. Ostaje nam da vjerujemo da će sve biti dobro.. To je jedino što možemo - napisala je tada.

Foto: Daniel Pavlić

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
23:12 04.01.2021.

ak nisi skužil i ona živi na tom području

DU
Deleted user
21:44 04.01.2021.

Primi ih ti kod sebe dok se ne zbrinu. Možda ima i nekoga kome je potrebnija kućica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije