Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 87
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOMIČAR

Ivan Šarić se našalio s Rimcem: Pokazao što on danas preuzima

Ivan Šarić
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/11
05.07.2021.
u 21:28

"Mate R. - (33) - danas u 20 sati preuzima Bugatti u Dubrovniku. Ivan Š. - (37) - danas u 20 sati preuzima Čazmatrans paket iz Zadra", napisao je u objavi, a označio je i Rimca.

Komičar Ivan Šarić na svom se Instagram Storyju našalio na račun poduzetnika i inovatora Mate Rimca. "Mate R. - (33) - danas u 20 sati preuzima Bugatti u Dubrovniku. Ivan Š. - (37) - danas u 20 sati preuzima Čazmatrans paket iz Zadra", napisao je u objavi, a označio je i Rimca.

Foto: Instagram screenshot
Inače, povod za ovu šalu komičaru je bila objava kompanije Mate Rimca da danas kompanija postaje Rimac Grupa, a sastojat će se od dvije kompanije: Bugatti Rimac i Rimac Technology. Time su obznanili svoje udruživanje s Bugattijem.

Dodajmo i da je Rimac danas viđen u Dubrovniku u šetnji Stradunom. Bio je sam, a nakon kratke šetnje sjeo je na piće tijekom kojeg je radio na laptopu.

05.07.2021., Stradun, Dubrovnik - Mate Rimac prosetao Stradunom te sjeo u Gradsku kavanu. Photo: Grgo Jelavic/PIXSELL
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL

Podsjetimo i da se Šarić bavi stand up komedijom od 2006. godine, a nastupao je u brojnim gradovima u Hrvatskoj i Europi. Šarić je i televizijski voditelj, a ima utjecaja i na društvenim mrežama gdje ga prati više od 76.000 ljudi.

VIDEO Severina i Igor Kojić ne prate više jedno drugo na Instagramu

Ključne riječi

Komentara 1

IV
ivica93
07:00 06.07.2021.

Kad se Šarić šali...🤢🤢🤢

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije