Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
roditeljske muke

Ivan Šarić objavio fotografiju uplakane Korane Gvozdić: 'Još dolazi k sebi. Teška tuga'

Foto: Instagram
1/7
27.03.2023.
u 11:07

Komičar Ivan Šarić i bivša voditeljica Korana Gvozdić u vezi su od 2012. godine, a prije dvije godine postali su i roditelji dječaka Olivera koji je ovih dana prvi put bio na čuvanju u vrtiću što je teško palo njegovoj majci.

Komičar Ivan Šarić (38) na društvenim mrežama našalio se sa svojom partnericom Koranom Gvozdić (40) kojoj, kako se čini, nije baš lako pao odlazak njihovog uskoro dvogodišnjeg sina Olivera u vrtić. Shrvana Korana utjehu je tražila na ramenu svog voljenog Ivana, a on je trenutak odlučio ovjekovječiti fotografijom koju je objavio na svom Instagramu. 

- Mama ostavila prvi put sina u vrtiću i pokušava doći k sebi. Teška tuga - napisao je Ivan u opisu fotografije. - Sat vremena kasnije došli po njega, frajer nije ni trepnuo kad nas je vidio. Mama u još većoj drami! - dodao je u opisu i nasmijao mnogobrojne pratitelje. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivan Saric (@ivansaric)

Nešto kasnije Ivan Šarić ponovno se javio pratiteljima objavivši snimku malenog Olivera kako leži na podu i plače. - Vesna Pisarović - Jutro donosi kraj.mp3 - našalio se Šarić. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivan Saric (@ivansaric)

Korana je Olivera rodila u travnju 2021. godine, a roditelji su dolazak prinove javnosti otkrili tek u svibnju. Oliver je rođen kao Palčić, a Korana je jednom prilikom ispričala što su sve prolazili. Beba i mama proveli su 38 dana u bolnici, a Korana je otkrila da je sina mogla vidjeti samo 15 minuta dnevno. On je bio na neonatologiji, a posjete je ograničavala pandemija.

Dječaku su dali ime Oliver, a Šarić je jednom prilikom objasnio kako su se odlučili za to.  – Ne znam, lijepo je ime. Svi imaju neku priču, nama je Oliver bilo lijepo ime. Oliver Šarić, može biti bilo što, može biti arhitekt, odvjetnik, glumac... – pojasnio je Ivan Šarić koji je u vezi s bivšom voditeljicom od 2012. godine. 

Foto: Luka Stanzl/Pixsell

VIDEO Kći Toma Cruisea slavnog oca godinama ne viđa zbog pravila sekte, a pokušali su ga izvući iz toga

Komentara 1

Avatar BrankoPospanko
BrankoPospanko
21:32 28.03.2023.

Ukrajina je nista prema ovome

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije