Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pravi romantičar

Ivan Rakitić posvetio emotivnu objavu supruzi Raquel: 'Ti si najbolje što mi se dogodilo u životu'

Foto: Instagram screenshot
1/10
16.12.2021.
u 14:13

Nogometaš Seville i bivši hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić (33) posvetio je svojoj supruzi Raquel Mauri emotivnu poruku povodom 32. rođendana.

Nogometaš Seville i bivši hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić (33) posvetio je svojoj supruzi Raquel Mauri emotivnu poruku povodom 32. rođendana.

"Ljubavi, kako sam sretan što te imam pokraj sebe. Ti si nešto najbolje što mi se dogodilo u životu. Danas je tvoj dan, tvoj rođendan. Želim ti da uživaš, da nas svojom radošću, snagom i karakterom i dalje vodiš naprijed. Zajedno ćemo postići sve! Volim te, živote moj, sretan rođendan", napisao je Ivan uz nekoliko zajedničkih fotografija, a odmah su se nanizale čestitke brojnih obožavatelja.

"Sretan joj rođendan", "Divan tekst, sretan rođendan Raquel", "Sretan rođendan predivnoj ženi", "Puno sreće", "Želim vam puno sreće i zajedničkih trenutaka", "Predivan par", samo su neki od komentara pratitelja.

Ivan je na Instagram storyju također čestitao rođendan i svojoj punici Puri Olmo koja na društvenim mrežama često dijeli fotografije svoje obitelji.

Podsjetimo, Ivan se zaljubio u Raquel koja je tada bila konobarica u kafiću u rodnoj Sevilli, a iako je odmah pao na njezine čari i nije znao jezik, Raquel je tek nakon sedam mjeseci pristala na spoj. Građanski su se vjenčali 2013.godine, a crkveno vjenčanje održalo se dvije godine kasnije u seviljskoj katedrali. Par živi u Španjolskoj, a uz kćerkicu Altheu roditelji su i djevojčice Adare koja je ovoga svibnja proslavila peti rođendan.

VIDEO: Božidar koji je napravio bijesnu scenu u ''Večeri za 5'' pojavit će se i u novom showu 

 

Ključne riječi

Komentara 2

ED
edvardl
15:09 16.12.2021.

Svaka čast na takvoj ljubavi, no jedino ne razumijem, ZAŠTO se takve intimne poruke, moraju objavljivati ovako javno, zar nije normalnije da je to rekao, samo njoj, na romantičnoj večeri??? Kaj ima od toga da mu neke nepoznate osobe daju "palac"???

BL
blekpanther
15:21 16.12.2021.

Uz kćer imaju i djevojčicu, ili kćer nije djevojčica ili djevojčica nije kćer, pre.eravanje u tekstu. Rakitići svako dobro vam želim!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije