Ivan Pažanin otvara restoran: 'Nadam se da će sezona biti dobra i da će nas vratiti gdje turistički pripadamo'
Svjestan je da je trenutačno situacija svima jako teška, no ističe da je pravi izazov upravo u ovim teškim vremenima na bilo koji način plivati i donekle održavati poslovni segment kao i motivaciju za dalje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
Komentari 0